tiistai 19. marraskuuta 2013

Miitin jälkeiset kynnet

Lauantaina järjestettiin Lappeenrannassa kauneus- ja kynsimiitti, johon osallistuin myös. Tarkoituksena oli tehdä Sensationailin Royal Rubylla ja strasseilla pikkujoulutyyppiset kynnet, mutta erinäisistä syistä oli hieman kiire aikataulu ja sain vain toisen käden valmiiksi, joskin miitin alkaessa puolet strasseista ja lakkapinta niiden mukana oli lähtenyt kävelemään -_-. Nimimerkillä "kannattaa paniikkisiivota ja soheltaa heti kynsien valmistuttua, eikä hetkeäkään aiemmin"...

Miittiä seuraavana yönä lakkasin fresarikurssille (johon vaihteeksi osallistuin) molempien käsien kynnet eriparisiksi, kun en vaan malttanut olla kokeilematta miitistä saatuja uusia jänniä lakkoja.

Vasen käsi näytti siis tältä, kera NailCitysta saadun Zoyan PixieDustin sävyssä Vespa. Oikea sävy ei kyllä kuvasta käy oikein ilmi, oikein kaunis kalpea oliivinvihreä tai jotain sinne päin. Kimalluskin on kuvassa vain haamu siitä, mitä se livenä on.

Lakka oli koostumukseltaan melko ohutta, kolme kerrosta vaatii peittääkseen, mutta lakka myös kuivui hyvin nopsaan, että melkein heti yhden kerroksen lakattua loppuun pystyi lisäämään seuraavaan.


Oikeaan käteen pääse taas Berneriltä saatu lemmikinsininen Rimmelin 60 seconds, sävyssä 'Mind The Gap, Victoria', kuorrutettuna Consult Ladylta saadulla ChG:n pinkillä cracklella, Broken Heartedilla.

Ainoa varsinainen crackle-lakka (poislukien siis Barry M:n croc effectsit) jota olen kokeillut aiemmin, on Golden Rosen musta crackle, joka toimii hiukan eri tavalla kuin tämä Chinan crackle. ChG:n krakeluurilakassa halkeilu muodostuu lähes välittömästi, ja ohuet kerrokset tekevät mielestäni kivoimman lopputuloksen. Omat kerrokseni olivat osin vähän liiankin ohuita niin, että kynsillä näyttäisi olevan pitkiä karvoja, krhm. :D


Miittiin osallistuivat lisäkseni seuraavat bloggaajat:
Ehkä huomenna on kaikki toisin - ooka
Pictures and Some Memories - Emmi
Couleurs - Armi
Nail it to the Ground - Viveka
On The Edge Of Forever - Siru
SanNails - Sannu

2 kommenttia:

  1. Täytyy sanoa, että tuo eripariskunta kynsissäsi täydentää todellakin toisiaan :D. Ihana Mix & Match :D.

    VastaaPoista
  2. Ihana Vespa, näyttäis ainaki käyvän kivasti sun ihonsävylle! :)

    VastaaPoista