tiistai 29. lokakuuta 2013

Geelilakkausranskis

Tein eilen geelilakoilla ranskalaisen manikyyrin itselleni ennestään tuntemattomilla Gellan geelilakoilla.

Pitkästä aikaa otin molemmista käsistä kuvat, koska tällä kertaa ranskis vaan onnistui niin hyvin molempiin käsiin :D

Geelilakkauksessa käytin:
 • Gella Prep
 • Gella Basecoat
 • Sensationail-geelilakka sävyssä White Lily
 • Gella-geelilakka sävyssä Rachel (läpikuultava pinkillä, hyvin näkyvällä shimmerillä)
 • Gella Topcoat
 • Gella Cleanser tahmanpoistoon
 • +Sensationailin Led-uuni
Vasemman käden lakkaukset
Sain Bellanailsiltä kokeiltavaksi heidän geelilakkasysteeminsä, joka on hieman erilainen verrattuna muihin markkinoilla oleviin geelilakkoihin. Gellan lakat ovat koostumukseltaan puhtaasti geeliä eli eivät siis sisällä mitään liuottimia tai muuta ylimääräistä. Muiden merkkien geelilakat sisältävät yleensä ainakin jotain alkoholia (useimmiten kai discetone alcohol).

Maallikolle, kuten minä,  tämä ei välttämättä vielä kerro mitään, mutta eron huomaa viimeistään siinä vaiheessa, kun alkaa lakkaamaan kynsiään. Gellan lakat ovat koostumukseltaan hiukan paksumpia ja "tahmeampia", kuin muut kokeilemani geelilakat, joiden koostumus on juoksevampi ja lähempänä tavan kynsilakkoja.

Gella-lakan paksuus ja tahmeus vähentää huomattavasti kynsinauhoille valumisia, ja lakkaa on helppo työstää kynnellä, lisätä ja vähentää määrää sen paksuuden ansiosta. Vaikka vahingossa länttäisi kynnelle isommankin läntin Gellaa, ylimääräisen saa helposti pois. Paksusta koostumuksesta huolimatta ohuiden kerroksien lakkaaminen on helppoa, kun pari kertaa ensin harjoittelee.

Oikean käden lakkaukset
Gellan lakat myös kovettuivat kovapintaisiksi, toisin kuin aiemmin kokeilemani Red Carpet Manicure jäi makuuni turhan kumimaisen joustavaksi. Toiset tykkäävät, mutta itse haluan kynnen pinnan olevan kova.

Lähitulevaisuudessa on tulossa myös tutopostaus Gellan käytöstä, ja vähän lisää infoa muutenkin :).

Lopuksi vähän lähikuvaa tuosta shimmerin kimalluksesta. Yleensä tämäntyyppisissä lakoissa shimmer on todella pliisua ja pitää käännellä ja väänellä sne nähdäkseen, mutta tässä sitä on reilusti ja sen näkee hyvin varjossakin. Oikein mainio tapaus ranskiksiin ja luonnollisennäköisiin lakkauksiin, kun haluaa jotain pientä twistiä mukaan :).

13 kommenttia:

 1. Vaikuttaa hyvältä ja itse pidän myös siitä, että kynnen pinta on kova, jolloin ei taivu inhottavasti jne. Itse olen huomannut, että ranskalaisella manikyyrillä saa huijattua todella paljon kynnen pituutta (; eli laitan valkoisen lakkarajan alkamaan paljon aikaisemmin, kuin missä luonnollinen raja on. Tietenkin maltillisesti :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo taipuminen on miustakin just inhottavaa! Näillä sitä ei niin herkästi tapahdu. Mie taas tykkään, että kynsipeti näyttää pitkältä ranskismanissa, sekin osaltaan saa kynnen näyttämään pidemmältä. Vapaan reunan pituus ei ole niin väliksi :)

   Poista
 2. Voi kun nätit, kunpa kynnet ois oikeesti noin nätit ilman lakkoja... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja niimpä, kun oliskin, mutta taitaa olla turha toivo :D

   Poista
 3. Tosi nätit, tykkään kovasti!

  VastaaPoista
 4. Ihanat! Tuo shimmer tuo ihanan lisän tuohon lakkaukseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, se on kyllä ehdottomasti tän lakkauksen juju :)

   Poista
 5. Heippa, todella kauniit kynnet! Olen itse suunnitellut opettelevani seuraavaksi geelilakoilla tuota ranskaisen manikyyrin tekemistä, mutta yksi kysymys on jäänyt vaivaamaan: miten tuon kynsipedin puoleista reunaa olisi mahdollista siistiä? Tavallisilla kynsilakoilla tehdessäni olen kastanut sivellintä kynsilakanpoistoaineeseen ja sillä siistinyt reunan, mutta entä geelilakoilla kun alla on kuitenkin jo ainakin pohjustusgeeli? Kiitokset avusta jo etukäteen!

  -Elina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei vain ja kiitos!

   Geelilakoilla sotkiessa olen putsannut ohimenneen geelilakat cleanserilla, eli samalla aineella jolla poistetaan viimeinen tahma päälligeelin kovetuksen jälkeen. Tietysti tämä ennen uunittamista (vaikka varmaan kyllä tiesit, mutta sanoin nyt varmuuden vuoksi). Koska alusgeeli on jo kovetettu uunissa ennen seuraavien kerrosten lakkaamista, alusgeeli ei tästä cleanseristä mitenkään harmistu tietenkään. Cleanserin asemesta voi käyttää esim. Neo-Amiseptiä, joka on pitkälti samaa tavaraa.

   Toivottavasti vastauksestani oli apua! :)

   Poista
  2. Oi joo! Kiitoksia kovasti, oli apua! Tulee vähän tyhmä olo, etten itse tätä tajunnut :D Ihanaa Joulua sinne!

   -Elina

   Poista