perjantai 25. lokakuuta 2013

Lakkoja, liikaa.

En ole ehtinyt esitellä uusia tulokkaita lainkaan, vaikka ei se nyt mikään korkean prioriteetin asia muutenkaan varmaan ole. Osa uutukaisista puuttuu tästäkin postauksesta, kun olen jo niin sekaisin laskuissaja kaikessa. Kuvatkin on otettu joskus heinä-elokuussa jo, mutta jääneet sitten roikkumaan.

Kyseiset kaunokaiset sain Liisalta. Vasemmanpuoleisin siis Estee Lauderin kevään 2013 "Pretty Naughty" -kokoelman Insatiable, Pink Fever ja Rosy Pink (jotka eivät siis ole ensinmainitusta kokoelmasta).

Estee Laudereiden suti on aivan ihana, pehmeä, hieno, viuhkamaisesti levittyvä hieman samaan tyylin kuin Diorin siveltimet, ja hiukan leveäkin. Lakat levittyvät nätisti ja kahdessa ensimmäisessä yksikin kerros riittää peittämään, hento vaaleanpunainen on taipuvainen raidoittumaan, mutta kolmella kerroksella pärjää.


Essiet tuli ostettua kimppatilauksessa Fragrance Directiltä, nettipulju, jota en tosiaankaan suosittele lämpimästi. Toimitus kesti puoli ikuisuutta, ja osa lakoista puuttui paketista kokonaan, eikä pehmusteita ollut juurikaan.. Monilla muilla oli sama kokemus, kun edullisia Essieitä intouduttiin fb:n Kynsikoristelut-ryhmässä tilaamaan. Hintaa Essiellä oli pari puntaa kipale. Neonpinkinpunertavan (kuvassa sävy ihan vääristynyt) Cameran ostin kynsikoristekirppikseltä.

Vasemmalta alkaen: Go Ginza, Bond With Whomever, Madison Ave-hue, Camera, Hip-Anema ja Navigate Her. 


Isadorat ostin Kicksin alennusmyynnistä, kun puoleen hintaan olivat (4€/kpl), vasen Color Club on huutiksesta ja  oikeanpuoleinen muistaakseni kimppatilauksesta Harlow & Co-nettipuljusta.


2 kommenttia: