torstai 24. lokakuuta 2013

Go Ginza ❤ Goldeneye

Nää kynnet oli nyt vähän tällaiset pikasöhrimyskynnet, enkä osannut kuvatakaan niitä kovin onnistuneesti toki omista taidoista ja hieman puutteellisesta valaistuksesta johtuen. Mutta ihan kivat niistä tuli.

Käytetyt asiat:
 • Essie Go Ginza
 • OPI Goldeneye
 • Seche Vite
 • dotting tool alias pilkkutikku

Kuvien värien tarkkuus on katsojan silmässä, tai sitten jossain ihan muualla.. Eli näiden kuvien perusteella ostopäätöksiin ei ehkä kannata ryhtyä (:D)


Essien Go Ginza on nätti, hyvin vaalea kylmähkö vaaleanpunertavaan taittava liila, hieman ohut mutta aika tasaisesti levittyvä (jos lakkaa on liian vähän sudissa, voi pientä raidoittumista ja kaljuuntumista tapahtua) ja suht nopsaan kuivahtavakin. Kaljuuntumista meinasi tapahtua vähäsen, mutta kolmella kerroksella sai täysin peittävää jälkeä.

Huomenna tai loppuviikosta luvassa pitkästä vähän geelilakkauksia 8D Olen tehnyt viikon sisällä kolmelle kaverille/sukulaiselle geelilakkaukset, mutta yksistä en muistanut ottaa kuvia ja muut kuvat oli muuten vaan vähän kökköjä.. Parin viikon päästä olisi taas yksi kaveri tulossa geelilakkaukseen, ja kohta olenkin tehnyt niitä enemmän kavereille kuin itselleni. :D

5 kommenttia:

 1. Nää on söpöt! Saatan ehkä joskus herkkyyspäissäni kopioida tämän omiin kynsiin. :D

  VastaaPoista
 2. Oi nää on ihanat; yksinkertaset ja nätit! :) GoldenEye on kans ihan rakkauslakka ♥

  VastaaPoista
 3. On kyllä niin herttaiset ja nätit! Tuo kynsien malli on kyllä kanssa hirmusen hieno (:

  VastaaPoista
 4. Ompas herkkikset :) Kaunis lopputulos.

  VastaaPoista
 5. Tosi kauniit, tuo kultainen lakka on ihana!

  VastaaPoista