lauantai 14. joulukuuta 2013

Kamee-kynnet

Näihin kynsiin tuli paritettua marraskuisesta miitistä muunmuassa käteen jääneet Mereneidin kameekoru-kynsitarrat ja Face Helsingiltä saatu Paesen lakka nro 314. Lakka on täyteläisen punainen shimmer ja koostumukseltaan ehkä hiukan paksuhkon puolella, ja hinta-laatu suhde ainakin tässä yksilössä oli aika voittamaton. Peitti nimittäin yhdellä kerroksella, ja tasoittui melkein itsestään - lisäksi kiilto ilman päällyslakkaa oli yhtä mehevä kuin sen kanssa.

Tarrat tuppasivat hieman halkeilemaan muoviliuskasta irrotettaessa ja kynnelle asetettaessa, mikä ei ollut niin mukava ominaisuus..Päällyslakka onneksi hieman "meikkasi" halkeamia piiloon. Tarrat kiinnittyivät oikein hyvin, eivätkä edes yrittäneet töröttää mistään reunasta. Tarroissa on hieman pientä iridescent-glitteriä, joka välkehtii ihan mukavasti kynsiä käännellessä ja väännellessä.Ja koska kuvien määrä kompensoi laadun (joojoo näin se on :D), niin pitää nyt vielä yksi näyttää:


Käytetyt asiat:
 • Paese 314 (saatu Face Helsingistä)
 • Mereneid kameetarrat (saatu)
 • Mereneid Top it All

Päällyslakkana käytin Mereneidin Top it All -pikakuivattajaa (miitistä saatu) taas, ja tarrojenkin kanssa käyttäytyi moitteettomasti.

Alla olevassa tarrattomassa kuvassa on Paesen punainen yksinään, ilman päällyslakkaa. Sitä vaan, että kiiltoa tosiaankin löytyy.22 kommenttia:

 1. Wouu ja wauu! Ihan sikahienot. Lovelove!

  VastaaPoista
 2. Uu, ihana punainen. Nuo tarrat sopii hyvin kyseiseen lakkaan.

  VastaaPoista
 3. Tosi kauniit! Sulla on muuten kynnet kasvaneet hienosti. Nätit ja suorat <3.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)! Se on kyllä suorastaan ihme, silloin kauneusmessujen aikaan tilanne oli vielä hiukan toinen :D

   Poista
 4. Ihanat kynnet. Mullakin on noi samat Mereneidin tarrat, tosin en ole vielä käyttänyt. Silti suunnittelen että tilaisi noi mustavalkoisena ja pari sivellintäkin. Tuo Paese on ihana. :o Ensin luulin Illamasquaksi pullon muodon takia. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie kävinkin kyyläämässä siun blogissa pari päivää sitten, kun koitin etsiä olisiko kukaan muu ehtinyt näitä käyttää :) Ne on ihanat, ja varmaan on pakko itsekin hommata ne mustavalkoiset, ja myös pari sivellintä.. Messuilta meinasin ostaa, mutta ajattelin, että ehtii sitä myöhemminkin.. :P

   Pullo on kyllä kuvassa vähän Illamasquamainen, mutta kokoluokka on vähän pienempi - taitaa olla lähes identtinen Snowcrystalin nykyisten pullojen kanssa.

   Poista
 5. Ihanat kynnet, tykkään kovasti! <3 :)

  VastaaPoista