tiistai 17. joulukuuta 2013

Kure Bazaar Corso

Ostin jo aikapäiviä sitten alkusyksystä Eve-nettikaupasta pari Kure Bazaarin lakkaa kokeilumielessä, kun ne ovat jo jonkin aikaa kiinnostaneet vähän luonnollisempien ainesosiensa vuoksi, ja ainahan sitä kiinnostaa vähän myrkyttömämmät vaihtoehdot, jos sellaisia on tarjolla (85% Kure Bazaarin lakkojen ainesosista on peräisin luonnosta, mutta liuotinta toki näistäkin löytyy). Kure Bazaar oli tullut aiemmin tutuksi lähinnä luonnonkosmetiikkaa tai muuten vain vihreämpää elämäntapaa esittelevistä blogeista. Kesällä sitten yksi ystäväni oli ostanut yhden Kure Bazaarin lakan kesälomareissulta. Lakka oli kuulemma pysynyt hyvin kynsillä, ja olisi kuulemma ostanut mieluusti enemmänkin KB:ia, jos hinta ei olisi ollut niin suolainen.

Noh, pitkän hintavertailun tuloksena päädyin tuohon Eveen, jossa kahden lakan hinta ja postikulut olivat yhteensä edullisemmat kuin muualla. Evessä myydään myös muutakin luonnonkosmetiikkaa, kuten Mia Höytöä (josta on tulossa lähiaikoina juttua täällä), Benecosia, Laveraa ja mm. Youngbloodin mineraalimeikkejä, joita itsekin olen käyttänyt.

Kure Bazaarin Corso on hieman keltaiseen kallellaan oleva maitokahvimainen nude. Koostumus on hieman paksuhko ja ensimmäinen lakkakerros jäikin hiukan läikikkääksi, mutta toisella sai jo peittävän ja siistin lopputuloksen. Lakka tuoksui mielestäni hieman kermaliköörille, vaikken pahemmin imppaillutkaan. Ylipäätään tuoksu oli melko mieto, vaikka kyllä liuottimenkin tuoksun huomasi tietenkin.

Kuvat ovat jostain elo-syyskuulta muistaakseni, eli siksi kynnet ovat vaihteeksi hieman tyngät näissä.


Tämän kokeilun perusteella huvittaisi ostaa pari Kure Bazaaria lisää, mutta sen aika on ehkä sitten, kun olen toipunut Illamasqua-ja muista veronpalautusshoppailuista.. :D

Ja jottei nyt tulisi mitään väärinkäsityksiä, niin mainitsemani nettikaupan kanssa en ole yhteistyössä, kaiken olen itse selkänahasta repimällä maksanut. Ostokokemus oli vaan niin mukava kauniisti paketoituja lakkoja myöten, että mielestäni oli mainitsemisen arvoinen. :)

6 kommenttia:

 1. Omistan itsekki muutaman kure bazaar lakan =)

  VastaaPoista
 2. Onpa muuten kaunis sävy tässä! Kiinnostaisi kovasti kokeilla tätä merkkiä juurikin sen ainesosien lähestäysin luonnollisuuden takia. Mielikuva on vaan ollut näistä suhteellisen kalliina eikä mitään musthave-sävyjä ole onnistunut bongaamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika kalliilta nää vähän kyllä tuntuu, kun ulkomailtakaan ei merkittävästi edullisemmin ole saatavilla. Mutta laatukin on kyllä kohdallaan, ei sen puoleen.

   Poista
 3. Mullakin on näitä kolme, ostaisin ehdottomasti lisää ellei olisi näin persaukinen olo :D Tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kelpais miullekin, mutta veronpalautuksetkin meni jo. :D

   Poista