sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Juhlanharmaa


Käytetyt lakat:
  • Sothys - Eclat de Gris (saatu Eurocosmeticsilta)
  • Happy Hands - Motherboy
  • Seche Vite

Olen aina ollut vähän kallellaan harmaisiin kynsilakkoihin, joten en pahastunut, kun kynsimiitissä saatiin Sothyksen harmaat kynsilakat koko porukalle - en sitten tiedä mitä muut tykkäsivät :D. Lakka ei ole ihan pleini harmaa, vaan siinä on hienoista glassfleckiä tai microglitteriä, en oikein ole itsekään varma. Kuviin oli tällä kertaa hankalampi vangita sitä, kun en osaa ja aurinko ei paistanut...seliseli. Koostumus lakassa oli ihan mukava, kaksi kerrosta riitti kepeästi, ja lakka kuivui nopeaan tahtiin kerrosten välillä.

Tilasin joitakin kuukausia sitten Harlow & Co.:lta joitakin lakkoja, niiden muassa Happy Handsin Motherboyn, koska mattaglitterlakat houkuttelee, samoin vähän erikoisempi värimaailma. Motherboyssa (jonka nimi on mielestäni älyttömän tyhmä jostain syystä..) on kirkkaalla pohjalla vaalean vihertäviä, sinisiä ja liiloja sekä roosanvärisiä matta- ja helmiäisglittereitä hexeinä ja neliöinä. Pullossa vaaleansiniset onnistuvat näyttämään hopeanharmailta, mutta valkealla pohjalla ainakin oikea sävy tulee esiin. Harmaalla pohjalla ne taas näyttävät enemmän harmailta, kuten kuvista ehkä näkyy (tai sitten ei).

Niinpä sitten Sothys ja Happy Hands kohtasivat toisensa ja kuvaustaitojeni avulla tallensin tämän hetken perunakuvien muodossa. Voisin kuvitella, että matattuna tämä yhdistelmä voisi olla kivempikin, mutta sen kokeilu jää kyllä siihen hamaan tulevaisuuteen, kun saan kunnon mattapäällyslakan hankittua.

16 kommenttia:

  1. Ihanan väristä glitteriä :o :) Sopii tosi hyvin tuon harmaan kanssa.
    Pitäis itsekin hommata eri harmaan sävyjä, kun ne on mun mielestä kivoja. Silti niitä tulee välteltyä aina kaupassa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä sievä, eikä samantyylisiä ainakaan hirveästi ole toistaiseksi tullut nettikaupoilla vastaan. Harmaat on kyllä yllättävän kivoja :)

      Poista
  2. Voi miten kivasti käy nuo lakat yhteen! (Olen hieman heikkona kaikkeen pastelliin.. :) Tosi kivannäköinen toi Motherboy.)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Motherboy on kyllä kiva, nimestäänkin huolimatta :D

      Poista
  3. Tosi hyvä väriyhdistelmä, tykkään :)

    VastaaPoista
  4. Tyylikkään juhlavat kynnet, tosi kiva yhdistelmä! :)

    VastaaPoista
  5. Voi, kuinka söpöt! :3 Tuo glitter on kyllä ihana, sopivan hillitty, vaikka onkin kirjava. Ja täällä kanssa yksi harmaiden lakkojen ystävä! Harmillisen vähän niitä tulee kyllä käytettyä, vaikka aika monta laatikoista löytyykin..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aw kiitos :3! Joo, se on varmaan tuo sopiva värien harmonia ja vaaleat wsävyt, mitkä tekee siitä tuollaisen hillityn elegantin :'D Ja kiva kuula, että on muitakin harmaiden ystäviä!

      Poista
  6. Kaunis lakkaus! Mäkin oon viime aikona jotenkin hurahtanut harmaisiin lakkoihin ja varsinkin vaaleanpunaiseen yhdistettynä se vaan toimii aina. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Harmaa ja vaaleanpunainen on kyllä herkku yhdistelmä :)

      Poista
  7. Mäkin kyllä tykkäsin tästä harmaasta tosi paljon, vaikka normaalisti hieman värikkäämpien lakkojen ystävä olenkin.

    VastaaPoista
  8. Wau! :) ihana yhdistelmä! Toi harmaa on kyl tosi hieno, pitää käydä itekki hankkimassa sellasen.

    VastaaPoista