perjantai 11. toukokuuta 2012

Polka dots/kärpässienet

Vuosien takainen (no okei, kahden vuoden, koska yo-tutkinnon suorittaminen vähän kesti...)  ylppärimekkoni on tätä samaa kuosia, ja siitä se idea sitten lähti. Sopiva Konad-kuviokin löytyi jo ennestään, niin ei tarvinnut dotting toolilla ruveta nyhräämään, kuten joskus kauan sitten.. :D Eli vuosi sitten.



Punainen lakka alla on uudehko tuttavuus, Essien Jelly Apple. Nimensä mukaisesti ihanalla jelly-koostumuksella varustettu punainen. Hassusti pelkkä yksi kerros näyttää fuksialta/pinkkiin taittavalta, mutta pullossa ja kahdella kerroksella on ihan peruspunainen. Verrattuna Zoyan Sookiin on ihan pikkiriikkisen tummempi, mutta silti menee mielestäni ns. Corveten punaisten kategoriaan.

Jelly Appleen törmäsin ensin Polish or Perishissä, josta selvisikin sen olleen jo kauan sitten Essien mallistossa, ja linkin takana oleva tarina on niin jotenkin ihana, että pit melkein senkin takia jo pistää tämä yksilö tilaukseen. Kannatti kyllä, jos diggailee näitä punaisia kuten allekirjoittanut, niin ei kyllä pitäisi pettyä.

Koko kynnet leimat tehty Konadin m79 ja tipit m45. Leimalakkana Konadin valkea.

Psst! Muistakaa osallistua arvontaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti