torstai 10. toukokuuta 2012

¡100 lukijan arvonta!

ARVONTA PÄÄTTYNYT! 


En yleensä niin arvonnoista välitä, mutta haluan ja lupasinkin jo aiemmin järjestää pienen arvonnan 100 Blogger-lukijan kunniaksi ja iloksi. Arvontaan voi osallistua jokainen, joka lukee julkisena lukijana blogiani Google-käyttäjäraadin kautta. Tämä lukijalista ja liittymisnamiska löytyy vasemmasta sivupalkista.

Arvonnan säännöt:

1. Osallistu kommentoimalla tätä postausta. Kerro kommentissasi jokin asia, joka on jäänyt blogistani mieleesi. Se voi olla vaikkapa jokin tietty kynsikuva, tai ihan vaan joku blogissa kertomani asia. (Tällä haluan ainakin yrittää välttää sen, että arvontaan osallistuisi kaikenmaailman ilmaistavarahaukat ilmaisen roinan toivossa. Mutta vastaus ei siis vaikuta arvontaan, vaan vedän arvan sitten hatusta tai random.orgista.) Lisäksi muista pistää kommenttiisi sähköpostiosoitteesi, sillä otan voittajaan sähköpostitse yhteyttä arvonnan jälkeen!

2. Osallistu vain yhden kerran. Jos joku osallistuu useamman kerran, jätän ylimääräiset kommentit huomiotta arvonnassa.

3. Jätä kommentti omalla tunnuksellasi, joilla olet lukijaksikin Google-käyttäjäraadin kautta liittynyt. Anonyymit ym. jätän myös huomiotta. Huolehdi siis sisäänkirjautumisesta, kun kommentin jätät.

4. Arvonta päättyy ensi viikon perjantaina 25.5 klo 23:59. Arvon voittajan mahdollisimman pian, luultavasti seuraavalla viikolla.

Palkintona yhdelle onnekkaalle ois:


..eli 3 kpl Glitter Galin hololakkoja Ninja Polishista, joista aiemmin jo hiukan kirjoittelinkin, sekä The Hungry Asianin etsy-puodista hankittu Strawberry-lakka, sekä Paris Sparklesin Cobalt Surprise- (joskin nimitarraan on eksynyt painovirhepaholainen) ja Election Day-glitterherkut. Palkinnon arvo on n. 46 euroa (jonka päälle olen postarit kaikista tietysti maksanut).

Kaikki lakat on melkolailla harvinaista herkkua ainakin Suomessa, The Hungry Asiankin aloitti vasta viime kuussa postitukset ympäri maailman. Loput on muuten vaan ja muutenkin indielakkoja, mutta mielestäni oikein kauniita, uniikkeja ja hyvälaatuisia. Jotain OPIahan nyt saa kaupastakin, mutta näitä ei ;) *Hehkutihehkuti*

Olen myös hyvin iloisesti monta kertaa yllättynyt, kun uusia lukijoita aina silloin tällöin tännekin eksyy. Kyllä se vaan niin on, että lukijatkin innostaa tätä harrastusta jatkamaan ja kehittämään, vaikka välillä kynnet olisikin pureskeltu nysiksi ja flunssa puskemassa päälle.. :D Joten kiitos kaikille, tutuille ja tuntemattomille!

Onnea kaikille tasapuolisesti ja osallistukaahan ahkerasti!

(Sivuhuomautuksena: mikään näistä lakoista ei ole saatu, vaan kaikki olen omalla rahalla ostanut ja maksanut. En ole myöskään yhteistyössä minkään tahon kanssa, ja linkitykset olen lähinnä informaatiomielessä laittanut)

Ps. Glitter Galit kokoa 9 ml, loput 15 ml.