perjantai 4. toukokuuta 2012

❤ Glitter Gal ❤

Lievää hehkutusta sisältävä teksti.

Kuten olen muistanut jo aiemmin mainitakin, olin vaihteeksi kipeänä viikko sitten. Siinä sitten ajattelin lohduttaa itseäni kynsiblogisurffailulla, kun törmäsin yllättäen aivan uuteen asiaan: indie-kynsilakat. Tai ei aivan uuteen, tiesinhän joidenkin tekevän omia frankeneitaan ja myyvän jopa eteenpäinkin, mutta nyt löysin jotain hyvin kiehtovaa.


Glitter Gal on kahden naisen perustama ja pystyssä pitämä kynsilakkafirma Australiasta. Yrityksen synnystä voi lukea englanniksi täältä, Glitter Galin omilta nettisivuilta. Blogi, jossa ko. merkkiin törmäsin, tituleerattiin GG:n hololakkoja maailman parhaimmiksi. Eikä meinaan turhaan. Vaikka itselläni ei ole kovin montaa hololakkaa entuudestaan, niin kyllä tältä merkiltä löytyy ihan eri tavalla valikoimaa pelkkien holojen osalta, kuin joltain isommilta merkeiltä. Puhumattakaan sitten siitä laadusta; näissä on ehdottomasti voimakkain holoefekti, mitä olen nähnyt. Etenkin sininen ja punainen, vaalea liila ja valkoisenharmaa ovat vähän "hillitympiä". Niin, ja kaksi kerrosta riittää ihan täydelliseen peittävyyteen, levittyvyys ja käytettävyys todella hyvä, ei ollenkaan sellaista "kaljuläikkä"-ongelmaa, mihin monien holojen kohdalla olen törmännyt.


Glitter Galin omilta sivuilta on mahdollista jonkunnäköisen säätämisen myötä tilata Suomeenkin, mutta itse tilasin Ninja Polishilta Glitter Galini. Ninja Polish oli minulle aivan uusi tuttavuus, mutta tilaaminen sieltä oli oikein helppoa, ja maksaminen onnistui näppärästi PayPalilla. Postikulut per ensimmäinen lakkapullo $4,5  ja sitä seuraavat $1,5/kpl. Ehdottomasti suosittelen tätä puljua, paketti tuli viikossa perille, oli hyvin pakattu ja eritoten sisältö oli hyvin mieluisa (ylläripylläri, kun itse valitsin ja ostin ;D).


Ninja Polish myy muitakin pienempiä merkkejä, mutta tällä hetkellä valitettavasti monet tuotteet ovat myös loppuneet varastosta. Kuitenkin kuulemma lisää on tulossa ja on tilattu. Mielestäni mielenkiintoisimpia merkkejä NP:lla ovat Ludurana, NerdLacquer, Nail-Venturous, Up Colors.. Ja oikeastaan kaikki vaikutti hyvältä, uudelta ja jännältä. Tosin on siellä myynnissä Models Ownia ja muutamaa muutakin tutumpaa merkkiä. Jokatapauksessa kaupan itsestäänselvänä vahvuutena on hieman erikoisemmat lakkamerkit, joiden hintakaan nyt ei niin kauhean paha ole (itse ainakin maksoin omista herkkuholoistani ihan ilomielin enemmän, mitä jostain peruspastellista tulee maksettua vaikkapa Transdesignilta tilattaessa).Sen enempää jauhamatta totean, että innostuin tilaamaan parilta eri Etsy-myyjältäkin heidän Indie-lakkojaan, toinen näistä myyjistä tunnetaan myös The Hungry Asian-blogistaan. Niitäkin lakkoja tulen hehkuttamaan vielä!


2 kommenttia:

  1. Oi mitä ihanuuksia olet löytänyt<3 Täytyy käydä tutustumassa heti kun rikastun ja lakkaan köyhtymästä:)

    VastaaPoista
  2. Sä kun olet etsystä tilannut lakkoja, niin onko postimaksut olleet tavanomaiset?
    Mä oon harkinnut laajentavani ostelujani sinnekin puolelle, jahka löydän vain luotettavia myyjiä (mm. ebayta en ole uskaltanut vielä käyttääkään)... :)

    VastaaPoista