torstai 17. toukokuuta 2012

Nude karkkipirintillä + arvontamuistutus!

Ensin muistuttaisin vielä 100 lukijan arvonnasta. Päätin siirtää päättymisaikaa ensi viikon perjantaille, jotta mahdollisimman moni ehtisi vielä osallistua.. Enkä itsekään ennen ensi viikon loppua taida ehtiä arpomaankaan mitään :D Joten osallistukaahan ahkerasti!

Mutta sitten päivän lakkaukseen.


Etsin kauan China Glazen Millenium-hopealakkaa, siinä kuitenkaan onnistumatta. Luovutin, mutta löysin täydellisen dupen: Stargazerin 232.

Käytetyt asiat:
-Kiko 213 Rosa Fiamma French
-Stargazer 232 (Silver Chrome) + Charming Nails-laatta
-Seche Vite-pikakuivattaja

Peukun kynsi lähikuvassa.
Käytin ensimmäistä kertaa tuota Kikon Rosa Fiammaa, vaikka olinkin hankkinut sen jo viime elokuussa. Tykästyin kovasti, tämä kun taittaa sopivasti keltaisuutta olematta liian luonnottoman sinertävä/kylmänsävyinen kynsillä tai verrattuna omaan ihonväriini, ja lisäksi lakassa on hienoinen pinkki-persikka shimmer. Ei näy kuin läheltä tarkasteltuna, mutta ihana silti :D Allaolevassa salamakuvassa tarkkaan katsomalla näkyy etenkin etusormessa ja peukossa tuo pinkki shimmer.6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitoksia kaikille kehuista ja ookalle haasteesta :)

   Sonne: Kiitti. Miulla ollu vähän rankat kolme viikkoa työharjottelussa (raksahommia) ja nyt taas vaihteeksi tulin kipeeksi, niin ei hetkeen oo ehtiny mitään muuta tekemään oikein. Mutta nyt on julkistettu voittaja ja onpahan sairaslomalla (kun en ole niiiin kuolemansairas kuten aiempina kertoina :P) aikaa ehkä kynsiäkin taas väpeltää. :D

   Poista
 2. Tykkään kovasti, kiva idea leimata läpikuultavalle pohjalle:)

  VastaaPoista
 3. Moikka !
  Siulle on haaste blogissani :)
  http://huomennatoisin.blogspot.com/2012/05/kysymyshaaste-x3.html

  VastaaPoista
 4. Sopii tosi kivasti noi leimaukset tuohon luonnolliseen pohjaan, tykkään! :) Oonki joka päivä käyny täällä kyyläämässä, että milloin arvonnan voittaja julkistetaan. ;D

  VastaaPoista