perjantai 4. toukokuuta 2012

GG: Frappe 3D+Code Red

Viime yön postauksen kuva vaaleasta lilasta ja punaisesta holosta oli niin laimean kelmeä, että otin auringonpaisteessa uudet kuvat. Lila näyttää yhä jotenkin kaljulta, mutta livenä se on kyllä aivan peittävä, vaikka vaatiikin pari kolme kerrosta. Punaista ei tarvitse kuin yhden kerroksen..!

 
Pitää nyt vielä vähän ääneen ja kirjallisesti ihmetellä näiden lakkojen holoefektin voimakkuutta. Nää jos mitkä on kyllä ultimate-kesälakkoja. Näillä lakkaamisen jälkeen kynsiä voisi tuijotella vaikka monta tuntia, jos ei olisi siis muuta järkevämpää tekemistä :D


Vielä pulloista kuvaa. Nyt uskallan jo ehkä paljastaa, että pidän tosiaan yli sadan lukijan kunniaksi arvonnan tämän kuun aikana, ja arvonnan palkinto liittynee hyvin vahvasti Glitter Galin ja muutaman muun indie-merkin lakkoihin ;) Palailen asiaan lähempänä.

<3


11 kommenttia:

 1. Nämä Glitter Galit on upeuksia, aww! :)

  VastaaPoista
 2. En tiedä tiedätkö semmoista ulkolaista blogia kuin The TraceFace Philes, mutta sieltä löytyy todella paljon swatcheja noista undergroundlakoista (: Mikäli vaan semmoinen kiinnostaa, suomessa kun noita ei ainakaan vielä erikoisemmin ole näkynyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos blogivinkistä! Pari päivää olen tuolta selaillut kun luin kommenttisi, nyt on jo vähän liikaakin lakkatarpeita syntynyt vinkkisi myötä :D

   Poista
 3. Voi ei.. Aivan liian ihana tuo punainen hologrammilakka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On minustakin! Harvoin näkee tällaisia sävyjä :)

   Poista
 4. Mun oli vaan pakko tuijottaa tota pullokuvaa muutama minuutti, niin upeita ne on!

  VastaaPoista
 5. Hei!

  Sinulle on blogissani haaste:)
  http://justanothermakeupblog-angela.blogspot.com/2012/05/haastetehtava-finnish.html

  Angela

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia, paneudun asiaan hetimiten! :)

   Poista
 6. Haastettu: http://puttimo.blogspot.com/ :)

  VastaaPoista