sunnuntai 24. heinäkuuta 2011

Kolmen kysymyksen haaste

Ooka ja MouMou heittivät haastetta ihan puun takaa, tai meinaan yllätyin ensimmäisesti osoitetusta haasteesta. Seuraaviin kolmeen kysymykseen pitäisi siis vastata, ja heittää kymmentä muuta bloggaajaa haasteella.


Kysymys 1
Lempiväri? Muutama vuosi sitten violetti oli aika kärkikastissa, mutta yhä enemmän innostun etenkin vaatetuksessa punaisesta ja köh, pinkistä. Myös valkoinen on aika kova. Muutama vuosi sitten olin vielä aika tummanpuhuvasti pukeutuvainen, ja se vaihe on nyt jo aika lailla takanapäin. Mutta yhtä väriä on vaikea valita nytkään.

Kysymys 2
Paikka, jossa haluaisin käydä? Lontoo olis kova paikka shoppailumahdollisuuksiensa takia. Toisena varmaan Portugali yleensä, tai Lissabon. Ihan vaan siksi, että näin joskus vajaa vuosi sitten jonkun ihanimman ja herkullisimman matkailupätkän Lissabonista.

Kysymys 3
Lempiruoka?
Ruokaruoista varmaankin burgundinpata, useammat variaatiot siitä. Etenkin keitetyn riisin kera nautittuna. Myös itsetehty porkkanalaatikko on herkkua. Tavallisemmista ruuista erilaiset uunipadat ja uuniruuat muutenkin. Uuniohrapuuro mehukeitolla, nom. Ruoka-aineista tomaatti ja kohtalaisen miedot juustot.

Sellanen 1/4 meitsin aamiaisesta: Luonnonjogurttia (luomua tietty!) ja epäluomuja mansikoita kaupasta.


Ja meitsillä on nyt kyllä suuria vaikeuksia haastaa porukkaa, arg. En muista tai keksi nyt yhtään mittään.

3 kommenttia:

 1. Heei, et huomannu, mieki olin heittäny siuta tällä samalla haasteella ;>

  VastaaPoista
 2. http://sonnela.blogspot.com/2011/08/5-lemppareinta-kynsiblogia.html

  :)

  VastaaPoista
 3. Sonne: Oi miten ilahduttava yllätys, kiitos!

  VastaaPoista