perjantai 1. heinäkuuta 2011

Bad kitty-kesälakkaus + muistutus!

Lakkailin pari päivää sitten itselleni piitkästä aikaa vähän "monimutkaisempaa" settiä, kun muutama uusi lakka tuli hankittua. Kuvissa lakkaus ei siis ole enää ihan tuore, joten kärjissä on kulumaa ym.Alimmaisena  Zoya Dana, joka on tällä hetkellä aikas pitkälti suosikkipinkki, sellainen vadelmainen + todella hyvä jelly-koostumus. Tipeissä vinosti Zoya Sooki (täydellinen punainen) ja kuorrutteena China Glaze Bad Kitty. Bad Kittyssä on upeaa siniviolettia, oranssia ja vaaleanvihertävää sekalaisen muotoista kimalletta. Päällä koristelussa Kiss-koristelulakat musta+valkoinen (+dotting tool). Jotain tällaista olen nähnyt Playing with Polish-blogissa, joten idea sieltä ompi.
Lopuksi haluan vielä muistuttaa edellisen postauksen lakkailukisasta. Siirrän viimeistä osallistumispäivää 17.7, jotta mahdollisilla osallistujilla olisi enemmän aikaa. Vielä ei ole tullut yhtäkään osallistumista. Onhan se niinkin, että kesäkuumalla ei paljoa houkuta sisätiloissa lakkahuuruissa viihtyä, mutta toivottavasti porukka jaksaisi silti innostua. Tulisi vaikka vähän viileämpi ja sateisempi viikko tähän johonkin väliin :D.

3 kommenttia:

  1. Heh (: Täältä on tulossa ainakin yksi osallistuminen! Kovasti on hääkynsien ideoiminen vauhdissa.

    VastaaPoista
  2. Tässä on kanssa osallistuja ! Mutta töiden puolesta kynsien lakkaus on kielletty, ja ekat pitkät vapaan on vasta ens viikolla. Pitää sillon kokeilla saada ideat kynsiin :p

    VastaaPoista
  3. Ine ja ooka: Tosi kiva että aiotte osallistua :D Aattelin jo vähän, että saan pitää palkinnon itselläni (kröhm).

    VastaaPoista