tiistai 19. heinäkuuta 2011

Epäonnistuminen.

Tein eilen illalla aika hienot blingbling-kynnet, joiden tekemiseen Charming Nailsin japanilaiskynnet (niitä on useampia, ja niistä se idea sitten tunki omaan päähäni) erityisesti innoittivat. Paha vaan, että menin väsyneenä sössimään koko homman.

Nam noita tarrojen liimataustoja, joihin on tarttunut karvaa ja muuta mukavaa...
Laittelin aikani Konadin ja Sinan tarroja paikoilleen, jätin päällyslakan laittamatta, ja menin tyytyväisenä nukkumaan ja aamulla tyytyväisempänä suihkuun. Ja suihkussa tietysti huomasin strassien takertuvan hiuksiin ja irtoilevan. Jotenkni illalla tuntui ihan loogiselta, ettei tarrojen päälle tarvitse päällyslakkaa (since when..?), ja huonostihan siinä sitten kävi. Kaikista muista kynsistä paitsi nimettömän kynnestä irtosivat strassihelmitarrat kokonaisuudessaan, mutta nuo litteämmän tarrat pitivät pintansa suihkussakin ihan kivasti ilman lisäsuojaa.

Lakkoina:
-Mavala Blue Curaçao
-CG Sky High-Top
-CG Fairy Dust

Ruusu- ja muistaakseni myös strassitarrat Konadin, rusetit Sinan.

Illalla ennen koristeiden laittoa otin vielä tällaisen hienon, kuukauden taidekuvaksikin tituleerattavan valokuvan kynsistäni:

=liian pitkä valotusaika ja heiluvat kämmenet.
Mutta jottei menisi ihan manailuksi tämä, niin muutamat ovat ehkä huomanneet söpön ja hyllyvän Pusheen-kisun blogini oikeassa sivupalkissa. Pidän kissoista ja söpöistä kissivirityksistä kuten Pusheenista ja Nyan Catista, ja sopivan tilaisuuden tullessa eteen tilasin Ameriikoista itselleni söpön Pusheen-kaulakorun. Rihkaamahan tuo varmasti on aika pitkälti, mutta ketju ainakin on olevinaan kirurginterästä.

Ps. Kaikki roina itseostettua

2 kommenttia:

 1. Nuo kynnet on kyllä hyvännäköset, jos noita pieniä mainitsemiasi vikoja ei huomioida. En tiiä mitä ajattelin ensimmäistä kuvaa katsoessa, mutta en huomannut vielä siitä, että olit käyttänyt kahta sinistä. Vasta tärähtäneestä kuvasta sen tajusin ja piti rullata ylöspäin katsomaan :D

  Hih, ihana toi kaulakoru :3

  ps. mietin kanssa ite niiden kissojen kotiin viemistä. Sen toisen olis ehkä uskaltanutkin vielä, kun oli kaverin kissa. Toinen varmaan joku eksynyt seikkailija. Ei oo ennen täällä näkynyt :D

  VastaaPoista
 2. Blogistani löytyy sinulle haaste!:)

  http://moumou.indiedays.com/2011/07/23/omputtaa/

  VastaaPoista