maanantai 18. heinäkuuta 2011

Kesäalen huulipunalöydötPari viikkoa sitten tein tilauksen puhtaasti alennusmyyntien takia Emotionin nettikauppaan. Olin iholleni sopivan korallinpunertavan punan puutteessa, ja aiemman kivijalkakaupassa suorittamani kämmenselkäkokeilun perusteella uskoin We Care Iconin sävyn 8 - Magic Papaya olevan passeli. Enkä ollut väärässä, sillä puna sopii suht kalvakalle iholleni saamatta sitä näyttämään sairaalta tai harmaalta, eikä keltaisuuttakaan punassa mielestäni juurikaan ole, että ei saa hampaitakaan näyttämään likaisilta.  Sävy on sanallisesti kuvaillen tuollainen vaaleahkonpinkahtava korallisella vivahteella, mutta ei kuitenkaan näytä oranssilta. Punaa puikossa tarkasteltaessa huomaa pienenpientä ja hillittyä helmiäistä, joka ei kuitenkaan huulilla tai yleensäkään iholle levitettynä näy ollenkaan. Semipeittävä cremepuna mielestäni.

Magic Papaya

Ja koska alennukset olivat mielestäni aika hyvät (Magnetic Lips punat 4,50e (ovh. 6,90e), ostoskoriin päätyi toinen puna samalta merkiltä, 4 Perfect Mocha. Perfect Mochassa on selkeämpi shimmeri tai helmäisyys puikossa, ja huulillakin näkyy enemmän, mutta ei ole mikään helmiäispuna silti. Aika läheltä saa tiirailla erottaakseen muuta kuin kosteahkoa kiiltoa huulilta. Itse en helmiäispunista tykkää kauheasti, joten tämäkin on ihan ok, vaikka sävy onkin vähän erikoisempi (itselleni). Tämäkään ei ole mikään peittävä puna, vaan enemmänkin tuollainen kosteuttava kevyt puna.

Perfect Mocha

Halusin jostain syystä vielä kolmannen punan, mielellään aika pinkin ja vadelmaisen, vaikka sellainen jo meikkilootassani asustaakin, Chanelin Infrarouge Lipstickin muodossa, sävyssä 03 - Shocking. Sävy on mukava ja puna oli aika kalliskin kun sen muutama vuosi sitten ostin, mutta koostumuksessa joku vähän mättää. Kyseessä on siis ihan todella peittävä cremepuna, joka tuntuukin kohtalaisen kosteuttavalta huulilla, mutta kuivattaa silti, ja kulumisen huomaa heti (ja aika usein löydän sitä myös hampaistani, köh).  Halusin siis innalle jonkun samansuuntaisen sävyltään, mutta kevyemmällä ja kosteuttavammalla koostumuksella. Kuvassa puna näyttää kyllä ihan liian voimakkaan pinkiltä, tai ainakin omalla näytölläni. Sävy on tuota kuvaa vaaleampi oikiasti :P

Raspberry Pink
Kuvan puna on siis Lumenen Natural Code-sarjan Smile Booster lipstick sävyssä Raspberry Pink. Kun vertaa Chaneliin, on tämä selkeästi pinkimpi ja kylmempi sävyltään, vaikka yksinään tarkasteltuna Shockingkin näyttää aika kylmältä, mutta ehkä se on kuitenkin neutraalihko. Shocking on myös paljon tummempi, mutta moelmmat ovat sellaisia aika vadelmaisia sävyjä mielestäni.

NC on peittävämpi kuin edellämainitut WCI-punat, ja varmaan samasta syystä se tuntuu hiukan vähemmän kosteuttavalta, kuin Magnetic Lips-punat. Mitkään punista eivät ole minulla karanneet huulien uurteisiin eivätkä "levinneet" yli huulten rajojen, vaikka en ole rajauskynää käyttänytkään. Esimerkiksi Lancomen Juicy Rouge-punat karkaavat minulla juonteiden kautta yli huulten rajojen, ellei ole jotain kunnon vahamaista kynää estämässä. NC-puna muuten tuoksuu hyvin samanlaiselta hedelmäiseltä, kuin Juicy Rouget :). WCI:t tuoksuvat hyvin miedosti vaniljaiselle, mutta kumpienkaan punien tuoksu ei tunnu punan ollessa huulilla.

Punien kesto ei tietysti ole mitään huippuluokkaa, kuten kosteuttavissa punissa yleensäkään ei taida oikein olla, mutta valkkaamani sävyt vat sen verran kevyitä, ettei niitä nyt tarvitse olla joka mutkassa korjailemassa. Poikkeuksena NC:n puna, mutta se kyllä tarttuu lip stainimaisesti huuliin niin, ettei kulumista sinänsä myöskään huomaa. Kaikki eivät varmaan tuosta tarttumisesta kauheasti tykkää, joten tämä ei ole varmaan heille se ykköspuna.


Yllä olevasta kuvasta varmaan erottaa parhaiten, että Raspberry Pink on vähemmän kiiltävä kuin kosteuttavammat ja kevyemmät kaverinsa oikealla. Kuva otettu ulkosalla auringonvalossa. Alla olevasta taas näkee mielestäni parhaiten sen, että Rasberry Pink on peittävämpi. Kuva otettu sisällä luonnonvalossa.Näistä kolmesta uudesta punasta Magic Papayasta tuli kyllä heti suosikki sen keveyden ja helppouden takia. Ei näytä ihan pelleltä vaikka rajausta ei olisikaan.

2 kommenttia:

  1. Hui! Kuinkahan minulta onkin aikaisemmin mennyt ihan ohi tämä sinun blogisi??? Ihan oikeesti harmittaa, kaunis ja hyvin toteutettu.
    Liityin lukijaksesi hyvillä mielin. Vastavierailulle olet tervetullut :)

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos ihanasta kommentistasi :) Ja mielelläni tulen vastavierailulle!

    VastaaPoista