tiistai 5. heinäkuuta 2011

Heinäkuun ensimmäiset kynnet

..sillä edellisen postauksen kynnet oli tehty kesäkuun puolella. Nämäkin ovat saaneet inspiraationsa suoraan Playing with Polishista, propsit Sallalle siis :)

Tänään pilvisessä luonnonvalossa.

Pinkki lakka on jälleen kerran Zoyan Dana, sininen China Glazen Sky High-Top, kuorrutteena CG:n Fairy Dust<3 ja koristelussa Kiss-merkkiset koristelulakat. Täytyy noista sen verran tarinoida, että taisin hankkia ko. koristelulakat joskus alkuvuodesta, jolloin ne olivat ja vaikuttivat laadultaan ihan hyvältä. Ovat peittäviä, nopeasti kuivuvia ja kestäviäkin, koostumuksenkin ollessa juuri sopiva. Musta lakka on edelleen hyvässä iskussa, mutta valkoinen on paksuuntunut hieman liisterimäiseksi, ja se muodostaa lakatessa aika helposti kuplia. Etenkin peukalokuvassa näkyy pari kuplaa valkoisissa viiruissa. Hinta ei kolnelta lakalta ollut sinänsä kovin paha (n. 10e muistaakseni per 3 lakkaa), mutta toivoisin noiden kestävän hyvänä pidempään, kuin puoli vuotta.

Keinovalossa illalla eilen.

Olen nyt jotenkin kauheasti ihastunut näihin koristelulakkoihin, kynsitarvikelootassa olisi parisenkymmentä  Born Prettysta tilattua koristelulakkaa, jotka ovat kyllä laadultaan vähän vaihtelevia.. Mutta pitänee kokeilla vähän värejäkin jossain vaiheessa. Mustavalkoisen yhdistelmä vaan näyttää jotenkin niin tyylikkäältä. 

Päällyslakkana olen käyttänyt nyt viimeaikoina kylkiäisenä saamaani Seche Viteä, ja ihankuin lakkaukset olisivat kestäneet jotenkin paljon paremmin. Edellisiä kynsiä pidin lähes viikon, ja vaikka kärjistä vähän kuluivatkin, niin eiv't kuitenkaan mitenkään äärimmäisen paljon. Yhdestä etusomen kynnestä tosin lähti isompi riekale irti, mutta kohdistinkin siihen aikalailla rasitusta, ja lopulta repäisin repsottavan reunan itse irti :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti