maanantai 20. lokakuuta 2014

I love me -messusaalis

Viime viikolla oli syyslo.. siis itsenäisen opiskelun viikko, joten perjantaina pakattiin kimpsut ja kampsut ja ajeltiin kaveriporukalla siippa kuskinamme messuamaan. Loppujen lopuksi hengailtiin messuilla  bound by blood & polish- Miljan kanssa jokaisena päivänä ja viimeinkin näin  ihqn in this part of town -Liisan ihan livenä. Tulipa tavattua uusiakin tuttuja, kuten Operaatio kauniit kynnet -blogin Pauliina :).

Itse messut olivat hiukan suppeammat viime vuoteen verrattuna, mutta uutta nähtävää tuntui silti riittävän joka päivälle. Tuli ihan käytyä Näköä-osastolla pikanäöntarkastuksessakin. Muoti-osastolla ei oikein ollut mitään kivaa, tosin kyllä sieltä hienot pitkät kirkkaanpunaiset villahansikkaat ostin, kun halvalla sai.

Kosmetiikkapuolelta tein kuitenkin valtaosan hankinnoista, ensimmäisenä päivänä alkajaisiksi Meet Dermalogica -pakkaus, jossa on neljä matkakokoista tuotetta  ja yksi niistä tuota himoitsemaani jauhekuorintaa. Tuli myös hommattua vuoden odottelun jälkeen tuo Madaran ihana Pihlaja-voide, eipä se nyt muutenkaan ole hinnalla pilattu varsinaisesti, mutta messuilta sen sai muutamaa euroa halvemmalla.

Neutrogenan minikuorintoja jaettiin messuilta lähtiessä ohikulkijoille, ja sunnuntaina kahden päivän harkinnan jälkeen ostin Mia Höydön ihanan Lumous -seerumin. Kaupantekijäisiksi sai vielä Valo-silmänympärysvoiteen, joten ei hullumpi diili. Seerumi on ihana siis siksi, että se sopii mukavasti meikin alle yksinäänkin (kuivempi-ihoiselle ei ehkä riitä yksinään),  kosteuttaa ja tekee ihosta napakamman tuntuisen ilman silikoneja tmv, ja nuo ominaisuudet tietysti luvataan pullon kyljessä, mutta toteutuivat myös käytössä. Mia Höytöhän kotimainen, sertifioitu luonnonkosmetiikasarja, mikä ei nyt ihan kauhean yleistä ole. Purnukoiden ylellisen yksinkertainen muotokielikin on meikäläisen makuun aika vahvasti.



Madaran Pihlajastaan ei ole pahaa sanottavaa, tuoksu on mieleeni, samoin kuin koostumus ja kosteutusehot. Pihlajastahan on nyt vartalovoi-versiokin.
Kynsiostokset painottuivat aika pitkälti Sensationailiakin maahantuovan Cosmo Nordicin Essence-hyllylle ja Cesarsille. Cesarsilta ostin parit bloggaajalakat, Better Not Wasten ja Drooling Over Your Polishin. Essencen pisteeltä lähti matkaan  Love is in the Air ja Candy Love + halpaan, parin kolmen euron hintaansa nähden erinomainen nestemäinen eyeliner.
Samalta osastolta ostin tietysti myös noita Fing'rs:in siirtokuva-asioita, joista erilaisella kuosilla olevia testailinkin jo vappukynsien muodossa keväämmällä. Siirtokuva-arkeilla oli hintaa huimat 2€/kpl, joten olisihan näitä voinut hamstrailla enemmänkin. Hillitsin itseni :D
Mereneidiltä ostin siveltimen numero 4 (sama sivellin oli viime vuonna messuilla lähes tuplasti kalliimpi kuin nyt) ja sain kaupan päälle glitterdustia ^_^. Muoti-puolelta löytyi taas isot läjät halpaa China Glazea, ja ostin vain yhden, Japanese Koin.

Loppuun säästin sekalaisimmat jutut, joista sekalaisimpia en edes kuvannut. Näytteitä tuli jonkun verran, joista osa meni jo eteenpäin, kuvasta puuttuu myös päänraaputin, jollaista olen kaivannut jo kauan :D. Uusi Tangle Teezer on ollut hankinnassa jo jonkun aikaa, ja kympin messutarjousta ei nyt oiekin voinut ohittaa. Uusi suolasaippua oli ajankohtainen, kun vuosi sitten ostetusta on vain rippeet jäljellä.
Messujen ulkopuolelta Miljalta sain hänelle turhaksi jäänyttä Livbox-kamaa; Ella Bachen tomaattivoiteen ja Elnett-hiuslakan.
Puhdistamon osastolta tuli ostettua tarjous-raakasuklaapatukoita ja Lumenen ja Macadamian näytteet vaan tyrkättiin käteen jossain vaiheessa. Myös kissa halusi kuvaan tervehtimään lukijoita puolikkaan käpälän muodossa :D.


Miten muiden messuilut sujuivat, tuliko tehtyä uusia löytöjä tai muuten vain mukavia juttuja bongailtua? Vai jäikö messut väliin tältä erää?

7 kommenttia:

  1. ÄÄÄäääääh noita siirtokuvia piti munkin ostaa ja unohdin kokonaan vaikka siellä kävinkin..
    Harmi muuten kun ei törmätty messuilla, olis ollu kiva nähä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voii, noh, aina tulee uusia messuja :D Ei törmätty, harmi. En tiedä kuinka moni miutkaan tunnistaa, kun en blogissa varsinaisesti omalla naamalla hengaa, mutta kynsikoristeluiden puolelta joku saattaa muistaa :) Mut ois ollu kiva nähdä kyllä.

      Poista
  2. Noi messut on niin kaukana. Ehkä mää joskus saan täältä kaukaa raahattua itteni tonne...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sieltä on kyl astetta pidempi matka ku täältä kaakosta. Vois miullakin jäädä väliin niin pitkän matkan takaa. :c

      Poista
  3. Siirtokuvat on hienoja, ostin omani Carlsonilta (taisivat maksaa 2,90 €). Mie olisin varmaan riehunut Essence ja CG hyllyllä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jotenkin viimeaikoina lakkaostelut on mulla vähentyneet muutenkin, ehkä osittain siksikin kun on ajokorttihommia saanut maksella ja kouluun menee huomattavasti enemmän aikaa kuin aiemmin.. :D Mut siirtokuvat oli kyllä kivoja, ja hyvä kuulla ettei ne tuon kalliimpia Carlsonilla olleet! :)

      Poista