torstai 23. lokakuuta 2014

Triojäätelö-vesimarmorointia

Tiken vesimarmoroinnista innostuneena päätin piitkän tauon jälkeen yrittää vesimarmorointitekniikkaa uudelleen, kun/vaikken ikinä ole siinä ennen onnistunut. En ole saanut muistaakseni edes kynsille astikaan mitään.  Nyt kuitenkin onnistui melkeinpä kerrasta! Innostuin jopa niin, että tein tuplamarmoroinnit, joskin alemmat marmoroinnit ovat niin hailakat ettei ehkä kauhean hyvin erotukaan.

Kynsinauhojen siistiminen ei ole mitenkään mieluisaa puuhaa, yleensä normilakkauksia tehdessä pyrin vaan lakkaamaan valmiiksi mahdollisimman siistiksi, ettei tarvitsisi siveltimeen tarttua. Nyt sai senkin edestä putsailla, ja rako lakan rajan ja kynsinauhojen välillä tuli vähän turhan leveäksi, kun päällyslakkakin otti ja kutisti päällimmäisiä lakkakerroksia.

Niin ja juu, onhan nuo marmorointikuviotkin vähän epämääräisiä ja eriparisia, mutta ne on kuitenkin kynnellä asti. The mercurial magpien Fairy Dust -postauksen innoittamana lätkäisin China Glazen em. lakan vielä kuorrutteeksi, ja ta-dah! Niistähän tuli ihan kelvot. :DKynsiin käytin:
 • pohjalle: OPI My Vampire is Buff
 • marmorointiin: Essie Bond With Whomever, Lovie Dovie ja Mink Muffs
 • päälle: ChG Fairy Dust + Mereneid Top it All (saatu)

Vielä on pitkä matka marmorointitaituriksi, mutta ehkä se tästä lähtee :D Nyt kiinnostaa jo kokeilla uudestaankin, sitä se onnistumisen ilo teettää :D.


14 kommenttia:

 1. Nyt tekee mieli jäätelöä. :( :D Ootko jo syöny sen mun jättämän B&J:n teidän pakkasesta? :D

  VastaaPoista
 2. Nää on tosi kauniit. Vähän erillaiset ku normi marmoroinnit, en sanoisi että mitenkään epäonnistuneet, vaan pikemminkin erittäin hyvin onnistuneet! Toi tupla marmorointi tuo jännän kolmiulotteisen vaikutelman ja Fairy Dust ehdottomasti kruunaa nää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Onhan tässä vielä kehittymisen varaa, mutta ei nää täysin kammottavat kuitenkaan ole :D

   Poista
 3. Onpa tosi herkulliset! :) Nams, jossei ois pakkasta ni ostaisin nyt kyllä jäätelöä. :)

  VastaaPoista