tiistai 18. helmikuuta 2014

Pelleilevät pisamatKun vihdoinkin pääsin käsikis Gina Tricotin valkoiseen lakkaan, piti tietysti heti testata Polish Me Sillyn neonglitterit samalla. Pikkurillissä ja keskisormessa siis Clowning Around ja nimettömässä ja etusormessa Freckles. GT Whitea pohjilla kolme kerrosta, lyhyemmillä kynsillä kaksikin saattaisi riittää. Harvinaisen hyvin käyttäytyvä valkoinen, myönnettävä on.
 


Clowningin ja Frecklesin "erikoisuus" on glitterkappaleiden normiglittereitä ohuempi rakenne ja neonisuus tietysti. Ohuemmat glitterit eivät törötä mistään ja muutenkin niitä saa helpommin riittävästi siveltimeen kuin hieman raskaampia normiglittereitä (:D) Toiveissa olisi edelleenkin, että joku indiemerkki keksisi neon dot-glitterlakan, joissa glitterit olisivat samanlaisia "ohukaisia", kuin näissä kahdessa Polish Me Sillyssä.

23 kommenttia:

 1. Ihanat kynnet! :) Molemmat lakat on kyllä älyttömän nättejä. Itseltäni löytyy Clowning Around, mutta nyt haluaisin myös tuon Frecklesin, haha. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti ja hahah, on tuo freckleskin kyllä tosi nätti. :)

   Poista
 2. Onpas nätit kynnet, enpä ole itsellni vielä saanut hankittua neon glittereitä. Nyt melkeinpä humaan sellaisia kaipaavani! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja kyllä miekin jahkailin jonkun aikaa, ennenkuin sain tilattua :)

   Poista
 3. Onpa hauska glitterlakka! Nuo kynnet sopisi vaikka vappuun :)

  VastaaPoista
 4. Ihanat, suloiset ja kauniit kynnet! Olen melko laiska kommentoimaan, mutta nämä säväytti niin, että oli pakko :D Näissä ihanimmissa lakkauksissa meinaa vaan aina olla niin hankalasti saatavilla olevia lakkoja tai koristeita, että jää vain haaveeksi, että joskus omillakin kynsillä olisi samanlaiset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih, lämmittää kovasti mieltä jos joku tykkää niin kovasti jostain että tulee poikkeuksellisesti kommentoimaan :-) Kiitos!

   Poista
 5. Aivan totaalisen herkut kynnet! Uuh! *Jäi tuijottelemaan kuvia suu auki ja kuola valuen*

  VastaaPoista
 6. Oi ihanat. <3 Tuo neonglitteri on vaan niin hauskan näköistä. :D

  VastaaPoista
 7. Nuo lakat o.O Ihan sanattomaksi vetää, nuohan ois melkeen pakko saada kesäksi!

  VastaaPoista