maanantai 3. helmikuuta 2014

Pilkkuilui

Tartuin vanhaan tuttuun Kikon 345, kun haikailin loppuvuoden minttulakkashoppailuövereiden jälkeen murrettuja sävyjä, mutta silti vähän minttuakin. Pitkästä aikaa yritin myös etsiä dotting toolini, mutta löysin vain yhden josta siitäkin tuppaa liimauksesta huolimatta irtoilemaan toinen metallipää varresta.. Pah. Niin, ja kannatti levittää pikakuivattaja hieman liian kosteiden pilkkujen päälle, win!

Käytetyt asiat
 • Kiko 345 Verde Giada
 • ChG Liquid Leather
 • Color Club French Tip
 • dotting tool/pilkkutikku
 • Mereneid Top it All -pikakuivattaja


Kieltämättä lukijoita varmaan kiinnostaa turkasesti lukea tällaista angstauspäivittelyä, mutta viimeaikoina bloggaaminen ei ole kiinnostanut sitten yhden yhtäkään. Kynnetkin vähenevissä määrin, muiden mielenkiinnonkohteiden vallatessa mielen. Tietysti yhtenä osatekijänä on opinnot, joihin olen pitkästä aikaa saanut motivaatiota kehiteltyä ja hiukan jo hiipuneen mielenkiinnon alaani kohtaankin kasvamaan. Mursin kyllä jalkaterää vähäsen tässä taannoin potkaistessani jalalla vahingossa vähän liian kovaa ja liian kovaan esteeseen :P Se kieltämättä otti oman osansa lakkausinnostakin, kun jalkaa särki 24/7 särkylääkityksestä huolimatta.

Uusia lakkojakaan en ole sitten muistaakseni joulukuun ostellut, ja tuntuukin, etteivät lakkaus- ja swatchkuvat aiheuta samanlaisia ihastumisentunteita kuin aiemmin. Ilmeisesti olen puutunut tämäntyypisiin ärsykkeisiin tai muuten vaan jäässä. Uusia lakkoja ei siis vain ole huvittanut ostella, ja  mattikin kukkarossa kiittää...Mm. China Glazen uudet tekstuurit on ihan sieviä ja kauniita, muttei herätä mitään tunteita tai ostohaluja. Tuntuu oikeastaan siltä, että kokoelmani on kutakuinkin valmis, mitä nyt muutama kirppislakka odottaa ostajaansa tai sitä, että lykkäisin ne vaikka johonkin arvontaan.

Ainoat kynsiharrastukseen liittyvät asiat joita tällä hetkellä kaipaan hieman olisi uusi valkoinen lakka (ehkäpä kiinatrikoolta?) ja uusi pikakuivattava (ehkäpä Butter Londonilta, koska olen kuullut kehuja) ja pari uutta dotting toolia kadonneiden tilalle. Ja appelsiinipuutikkuja ja kynsinauhaleikkurit. Hups, johan siinä olikin melkoinen listaus. Katsotaan tunnenko vielä kuukauden päästä tarvetta, vai olenko kenties jo ostanut ne siinä vaiheessa :P

Muutenkin tavaramääräahdistus on iskenyt osittain ainakin Ostolakossa-Virven tavaranvähennysprojektin inspiroimana, ja vaatetta ja vähän muutakin tavaraa on saanut lähtöpassit kotoa. Osa mennyt roskiin ja osa kaupaksi, eikä uutta tavaraa ole huvittanut ostella sen suuremmin. Yhdessä vaiheessa hurja sisustuskärpänen oli iskenyt, ja teki mieli ostaa kaikkea pientä tilpehööriä lyhdyistä lasipurkkeihin ja pöytäliinoihin vähän väliä :D Nyt onneksi tilanne on suht tasapainossa, vaikkakin jotain roinaa vielä pitäisi järjestellä pois silmistä tai omistuksesta..


6 kommenttia:

 1. Kivaisat kynnet ! Lakka etenkin on erityisen herkku.

  Miulla tuppaa olemaan vähän sama juttu uusien hankintojen suhteen. Enemmän haluan päästä eroon kuin saada tilalle. Tai oikeastaan, haluan päästä eroon suuresta määrästä ja saada tilalle korvaamaan oikeasti ihania ja käytettäviä juttuja (kuten valkoinen Armanin laukku....) :D
  Mutta jotenkin tuntuu turhan työläältä käydä kaappeja läpi, koska niistä pitäisi päästä eroon heti nyt, eikä kohta. Höh, jospa joku tulisi hakemaan kaikki ylimääräiset roinat täältä 8)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän sama juttu täälläkin, miksi roikottaa 'ihan kivoja' vaatteita kaapissa, joita en ikinä käytä, kun voisi olla sellaisiakin, joita käyttäisin. :D Haluaisin kanssa uuden laukun, tai siis kun ei ole käsilaukkua ollenkaan niin pitäisi joskus hamassa tapissa ostaa joku kiva.. :D

   Poista
 2. pilkutus toimii lakkauksessa aina , kivat :)!

  VastaaPoista
 3. Oiiiii, kaunis lakka!
  Onko tuo niinkuin vihertävän harmaa vai harmahtavan vihertävä?

  Ja mulla olisi myös tarvetta vähentää tavaraa, inspiroijana Virve :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikea sanoa, riippuu näkökulmasta ;D Sanoisin, että ehkä harmahtavan vihertävän mintuhtava. :D

   Virve on kyllä tainnut innoittaa moniakin tähän tavaranvähennysprojektiin :)

   Poista