torstai 13. helmikuuta 2014

A history of violets

Näitä sai vääntää useampaan otteeseen, ensimmäisellä kerralla kuvista tuli rumia ja huomasin sen vasta päivien päästä jo poistettuani lakkaukset. Toisella kertaa ryttäsin lakkaukset ennen kuvaamista ja no, näissäkin piti yksi kynsi tehdä uudelleen ryttäämisen takia.


AHOVissa on julmetusti kaikennäköistä ja kokoista glitteriä, pääsoin kuitenkin lilan ja valkoisen sävyissä. On tähtiä, pyörylöitä, suorakaiteita ja ilmeisesti sydämiäkin voipi tässä olla, mitä muiden swatcheja olen katsellut. Glitterkappaleiden lisäksi on pienenpientä sinistä ja violettia shimmeriä, mikä tekee tästä aika kivan erilaisen verrattuna normi-sekasotkuoksu-glittertoppereihin.

Käytetyt lakat
 • Essie It's in the Bag
 • Picture Polish Honey Dew
 • Jindie Nails A History of Violets
 • Mereneid Top it All


Iskeekö väkiva... orvokkien historia?

12 kommenttia:

 1. Olen selvästi liian laiska etsimään lukulistalle uusia blogeja, koska sun blogi ei sieltä vielä löytynyt. Nyt asia on korjattu ja blogi ihan lukulistan kärkisijoilla. Ihania kynsiä ja kynnet ihanan malliset! :)

  VastaaPoista
 2. Vaikka en omilla kynsillä osaa enää käyttää erikoisemmin glitteriä, niin silti kuolaan niitä aina. Kynsilläsi oleva on ehdottomasti yksi kauneimmista mitä olen hetkeen nähnyt ! Ja on muuten kauniit kynnet ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Glitterit on miullekin jotenkin hankalia nykyään, tai vaikka lakkaankin niillä niin otan yleensä jo seuraavana päivänä pois.. Jotenkin en osaa koulussakaan mitään kovin ihmeellisiä lakkauksia pitää. Mutta kiitos :3!

   Poista
 3. Hohoh kiitän! *pyyhkii kuolat näytöltä* :D

  VastaaPoista