keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Näkee sahalaitoja


Bloggailu on vähän jäänyt, koska bloggerin kuvanlisäysongelmat vähentävät tehokkaasti postailuintoa.
Eilen tuli postissa viime viikon alussa tilatut OPI Brazil -lakat, tarkemmin ottaen kokoelmasta kolme ihanuutta, jotka kaikki pääsivät heti kynsille.

Kuvista vielä sen verran, että oranssi Man-Go lakka on todellisuudessa vaaleampi, jopa hieman pastellinen, ja vaalea nude Bossa Nova vaaleanpunertava, muistuttaa hieman Steady As She Rosea.

Onnistuin kyllä sössimään sen verran, että istuin vastalakattujen kynsien päälle ja niihin jäi mukavat pintakuviot kankaasta.. Päällyslakka onneksi pelasti pitkälti, mutta onnistuin kutistamaan lakkauksia hieman tyvestä samalla..

Käytetyt asiat:
 • OPI Don't Bossa Nova Me Around
 • OPI Taupe-less Beach
 • OPI Where Did Suzi's Man-Go?
 • Nail Vinyls Chevron minis
 • pyöreät hopeaniitit 2 mm
 • Mereneid Top It All

Pari viikkoa sitten vilauttelin Facebookin puolella Sensationaililta saamiani uusia glittergeelilakkoja. Tarkoitus on testata niitä ihan lähiaikoina, mutta onnistuin unohtamaan led-uunini hiihtolomalla porukoille, joten pitää muutama päivä vielä odotella että pääsen siihen käsiksi... :D

12 kommenttia:

 1. Onpas tosi kivat!:) kiva väriyhdistelmä ja nuo niitit kruunaa kaiken

  VastaaPoista
 2. Ompa jotenkin harmoniset väriyhdistelmät:) Ja muutenkin kauniit kynnet. Mä olen ihan rakastunut tohon Taupe-less Beachiin <3 Saa nähdä joutuuko tässä hankkimaan vielä muita Brazil-lakkoja... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aw, kiitti :) Toi Taupe-less on kyllä ihana, mutta niin on nuo kaksi muutakin mitkä ostin :'D Pitäisi se keltainen ehkä vielä hommata :D

   Poista
 3. Voi ei, pakko mun on kai toi Man-Go hommata kanssa :D Ihanat kynnet!

  VastaaPoista
 4. Tuo mangolakka on ihana... Slurps!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on :3 Alempaan kommenttiin vielä aww, kiva kuulla että joku kaipaa :D Nyt jo postasinkin eilen, ja enköhän taas hetken pidä yllä postaustahtia :)

   Poista
 5. Minä ikävoin sinua ja postauksiasi...

  VastaaPoista
 6. Tykkään näistä kynsistä! 8) Ihana väriyhdistelmäkin.

  VastaaPoista