tiistai 8. lokakuuta 2013

11. Livbox (lokakuu)

Nyt on heti alussa sanottava, että pitkästä aikaa Livbox oli kokonaisuutena todella hyvä mielestäni. Paljon täysikokoisia ja pitkästä aikaa mielenkiintoisia uusia tuttavuuksia. Tosin Louis Widmerin kuorinnan sain Livboxissa myös viime vuoden joulukuussa, joka olikin ensimmäinen Livboksini.



Livboxissani oli seuraavat tuotteet:
  • Louis Widmer Skin Appeal Peeling -kuorinta-aine ovh. 14€/50 ml (minikoko 12 ml)
  • Favora hoitava käsivoide herkälle iholle ovh. 9€/75 ml (täysikokoinen)
  • Schwarzkopf Professional BC Oil Miracle -hoitoöljy ovh. 19,50€/100 ml (näyte 5 ml)
  • Born to Bio Mango-suihkugeeli ovh 8,95€/300 ml (täysikokoinen)
  • Trind Nail Repair ovh. 12€/9 ml (täysikokoinen)
  • Tuoksunäytteet Mrc Jacobs Honey ovh 53€/30 ml ja 73€/50 ml & Esprit Duo Woman ovh. 26,30€/30 ml
Lisäksi boksissani oli myös yllätyslahja siitä hyvästä, että olen ollut vuoden tilaajana (yksi kuukausi sinne tai tänne). Yllätyslahjan virkaa toimitti mschicin poskipuna sävyssä hattara. Sävystä en ole vielä ihan varma, pitää ensin kokeilla ja päättää sitten josko tekisi vaikka vaihtarit jonkun kanssa, mikäli sävy ei ole hyvä.



Born to Bion suihkugeeli tuli, kuin apteekin hyllyltä, sillä juuri eilen kävin kaupassa aikomuksenani ostaa shampoota, hoitoainetta, suihkugeeliä ja lukkosulaa (polkypyörän lukko on kärsinyt vakavasta jumiutumisesta viime aikoina). Arvatkaa mitä lopulta muistin ostaa? No pelkkää lukkosulaa... Mango on myös suihkugeelien ja vartalovoiteiden saralla pitkäaikainen tuoksuihastukseni, joten  ei olisi voinut osua paremmin nappiin.

Trindin Nail Repairin nimeen monet kynsiharrastajat vannovat, mutta itse en ole saanut aikaiseksi koskaan kokeilla. Kohta on sekin puute paikattu :D. Pitää tosin ilmeisesti etsiä tuotteen käyttöohje jostain, koska hoitolakkapullo saapui ilman pakkaustaan tai käyttöohjeita (joista taas puhutaan pullon kyljessä).


Käsivoiteita on kertynyt jonkun verran, mutta onneksi niitä tulee päivittäin etenkin näin kylmemmillä ilmoilla käytettyäkin. Favoran kösivoide on hajusteeton, tosin siinä on incilistassa mainitu kahteen otteeseen(??) Cetearyl Alcohol, mikä tietysti ei ole kaikkien kosmetiikankäyttäjien suosiossa kosteuttamiseen tarkoitetuissa tuotteissa. Hajusteettomuus on plussaa.

Hiusöljyt on aina jees, ja etenkin kun oma liukuvärjätty hamppulatva alkaa olla todella hampussa kunnossa, en oikein ilmankaan voi olla. :D Kokeilen enemmän kuin mielelläni tätä BC Oil Miracleakin, vaikkakin veri vetää kyllä vähän sinne Moroccan Oiliin päin myös..Tuoksut on nyt vähän njääh, Marc Jacobsin Honey tuoksuu aika mukavalle ensinuuhkaisulla, muttei herättänyt mitään pakkosaada-haluja, mutta se nyt ei tuoksujen kohdalla ole itselleni mitään uutta muutenkaan.

Kiitos siis Livboxille hienosta boxista, risuja ei tällä erää ole jaossa. :D

7 kommenttia:

  1. Heissan! Ihana kuulla, että boksin sisältö miellytti :) Ja kiitos postauksesta!

    Tässä nuo Trindin kynnenvahvistajan käyttöohjeet, joita ihmettelit:

    Käytä päivittäin (2-3 viikon ajan). Poista aina edellinen kerros ASETONITTOMALLA
    kynsilakanpoisto-aineella, esim. Trind Removerilla. Näin uusi kerros pääsee parhaiten
    vaikuttamaan kynteen. Kahden viikon tehohoidon jälkeen riittää, kun käytät tuotetta kerran
    viikossa. Tuotteen voi levittää myös värilakan alle. Ravista ennen käyttöä.

    -Nelli / LivBox-tiimi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ohjeista, tuo asetoniton lakanpoistoaine tulikin yllätyksenä :)

      Poista
  2. Tää oli mun eka Livbox. Ihan jees. Tulevaisuudelta toivoisin meikki-painotteista boxia... Onko ollu yhtään sellasta boxia, jossa enemmän kuin joku yksi luomiväri meikkejä?!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huhtikuun Livboxissa oli Cliniquen ripsari ja Paesen luomiväri-trio ja toukokuussa taisi olla Clarinsin BB-voide (en tiedä lasketko sen meikiksi vai tarkoitatko värikosmetiikkaa) ja Cliniquen huulikiilto.. Jossain sitä aiemmassa boksissa oli taas Rimmelin huulipuna ja muistaakseni Dependin tai Isadoran kynsilakka.

      Eri kuukausina on saattanat eri tilaajien keksen boksien sisältö vaihdella, mutta täältä näkyy mitä missäkin kuussa on bokseissa ollut: https://www.livbox.fi/boksi (kun selaat sivua vähän alemmas, tulee muutkin kuukaudet näkyviin).

      Poista
  3. repäsin tota kuorintavoidetta kuivalle iholle ja hieroin; tulos ei niinkauniscouperoottiselleiholle - naama ihan punanen ja verisuonet pinnassa. Toivottavasti en katkonu uusia verisuonia tällä hoidolla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Auts.. Toivottavasti ei käynyt pahasti! Ne rakeet on kyllä tosi tehokkaita kostutetuillekin kasvoille käytettynä, mutta sinänsä kyllä itse tykkään tästä kuorinnasta.

      Poista
  4. Mitä pidät Born to bio mango- suihkusaippuasta? Mulla se haisee jotenkin oudolle kun levittää iholle. Purkista suoraan tuoksutellen ei haise niin pahalle... Onkohan mun kappale päässy pilaantumaan :O

    VastaaPoista