maanantai 16. toukokuuta 2011

NY RILLATAA + Mavala Lamé Gold :D

Suomi tuli, näki ja voitti. Ei jääkiekko ole kiinnostanut vuosiin kauheasti, mutta nyt se mielenkiinto kummasti taas nosti päätään ainakin yhdeksi illaksi. Eli jeejee ja sitä rataa.

Voiton kunniaksi ostin jo etukäteen (näen tulevaisuuteen...) Prismasta alennuksesta Mavalan Lamé Gold-lakan, kalpea kultainen ja hiukan hiekkainen, pienen pienellä punertavalla ja vihertävällä helmiäisellä. Näkyy valossa etenkin oikein hyvin tuo punainen hommeli. Peittää 90% kahdella kerroksella, kolmella täysi peittävyys. Hyvä koostumus, kuivuu nopsaan.Kyllästyin peruskiiltävyyteen noin kahdessa minuutissa, joten kaivoin esiin paksuuntuneen Essien mattalakan ja niinpä kiiltävästä tuli himmeän satiininen (ja punainen helmiäinen katosi tiehensä).Kuvien tummuuserot johtuvat puhtaasti siitä, että keksin ruveta muuttelemaan kameran asetuksia kesken kaiken. Sävy oikein molemmissa, tummuusaste jotain kahden ylläolevan kuvan välimaastosta. Sry, no can do.

Haluaisin muuten kovasti järjestää teemallisen kynsikilpailun, teema olisi sellainen, joka sattuu koskettamaan elämääni lähitulevaisuudessa kovasti, ja haluan vain törkiästi käyttää muiden kekseliäisyyttä hyväkseni... :D En tosin tiedä, millä verukkeella kilpailun järjestäisin, kun ei ole mitään vuotisbileitä tai lukijamääräpyöreitä saavutettuna. Ehkä mietin asiaa vielä pari viikkoa, ennenkuin häpäisen itseni kynsiblogien maailmassa järjestämällä järjettömän kynsikoristuskilpailun.

Edit: Oli pakko vaihtaa ensimmäinen kuva valotuksellisesti ja keltaisuudellisesti oikeammannäköiseen.

3 kommenttia:

 1. Tosi kiva toi mattaversio! :)

  http://chloes-secrets.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Hui, mite ihmeessä siule tuli tuosta tippa linssiin ? :D

  Saatha sie, koska ehkä se siuta vähän liikuttaa et millasena siellä oon. Etten vaan keksi pukeutua vaikka Muumimammaks ;D
  En mie hanttiin pistä tuota vieraanakin tulemista :) Ja hei, toi 'virantoimituksessa' kuulostaa siltä, että olis joku polliisi setä töissä :'DD

  Se ois kyl tosi kiva (:

  ps. Järjestä vaan teemallinen kynsikilpailu. Tässä on jo yks osallistuja ;)

  VastaaPoista
 3. Heh, ei miun tarkotus oo kirjotuksilla itkettää ketään :D

  Voi ei ! :'DD Taidan jättää Muumimammapukeutumiset tällä kertaa. Katotaa jos vaikka sitten omissa häissä kokeilis sitä. :')

  VastaaPoista