keskiviikko 11. toukokuuta 2011

Mavala Miami

Pari viikkoa sitten annoin kodin hyljätylle Mavalalle, joka on vähän tummempi vaaleanpunainen creme  hiuksenhienolla sinivioletilla flashilla. Näkyy etenkin pullossa auringonvalossa hyvin. Kynsillä efekti on hillitympi, mutta tarkemmalla tarkastelulla näkyy, ja oikeastaan se antaa lakalle hieman sinertävän yleisilmeen.Koristeena Konadin glitteriset ruusutarrat (ostettu iänaikaa sitten nelly.comista) ja Girls With Attituden ötiäistarra (myös nelly.comista aikoja sitten). Tykkään itseasiassa todella paljon tästä sävystä ja siitä miltä se näyttää omilla kynsilläni. Laadussakaan ei ole moittimista, koostumus on sopivan ohut ja kahdella kerroksella sain peittävää jälkeä. Kuva tosin on otettu vasta pari päivää lakkaamisesta, joten kärjet ovat hiukan kuluneet ja etusormen lakkakerros repeillytkin, kun olen ahkeroinut parvekepuutarhassani.

Tänään postisetä toi pari viikkoa sitten Lazy Dynamiten .Nekun. innoittamana tulille pistämäni Fyrinnae-tilauksen. Yritin innostuneesti ja kovasti swatchata ne, sekä vuosi sitten tilaamani Morgana Minerals-luomarit (nyk. Morgana Cryptoria), mutta minä onneton en saanut aikaseksi kuin seuraavanlaisia "tasokkaita" kuvia (kaikki swatchattu TF:n Shadow Insurancen päälle):


Morgana Minerals

Vasemmalta oikealle, ylhäältä alas: Violet Rose, Burgundy Rose, Warped, Potion ja eniten oikealla Mischievous. Mutta eipä siinä, yhtäkään omistamistani MM-luomareista ei ole enää myytävänä Morgana Cryptorialla, ei ainakaan samalla nimellä, vaikka jotain aika samannäköisiä siellä olikin.

Fyrinnae.
Ylhäältä alas, vas->oik:

Marshmallow Puffs: Täydellinen satiininen valkoinen, levittyy tasaisesti ja koostumus on paras mitä olen valkoisista kokeillut. Saa todella päittävää jälkeä jos haluaa.

Pure Sugar: :Nekun. innoittamana tämän hommasin, ja se on juuri niin ihana, kuin mitä olin ymmärtänytkin; tasaisesti levittyvä upea helmiäisvalkoinen.

Jade Ghost: vaalea mintunhohtoinen. Aika kivan kombon tein tällä ja Montalivetilla, jotenkin todella jännä yhdistelmä.

Pyromantica Erotica: voimakas oranssi, tai enemmänkin terra, jossa vaaleanvihertävää pientä hippusta, joka levitettäessä näkyy joissain kuvakulmissa vaaleanvihreänä flashinä (onko tähän parempaakaan sanaa?). Kuvassa se nyt ei tietenkään näy, mutta oikein erikoinen ja hieno väri jokatapauksessa.

Montalivet: vaaleahko, lämmin kullanhohtoinen beige. Ei ehkä hirveän erikoinen väri, mutta koostumus erinomainen. Hyvä arkimeikissäkin (Jos on noin niinkuin eri beigen ja ruskean sävyjen ystävä).

Gilded Wings: Erittäin syvä pronssinen kulta (tai kultainen pronssi..?). Tämä oli ainut jonka tilasin täysikokoisena, koska minulla on heikko kohta mitä tulee kullanhohtoisiin luomiväreihin.. krhhm.

Cupcake Sprinkles: Taas yksi iso suosikki, vaalean haalea lila vaalaeanvihreällä ja -sinisellä shimmerillä.

Faerie Glamour:  Tummahko sinivioletti pinkillä pienenpienellä glitterillä ja sinisellä shimmerillä. Nappivalinta violetinystävälle myös.

Sennyo: Punavioletti reilulla kimalteella, tämä on vähän erilainen kuin odotin, mutta hieno silti.

Vielä neljä sävyä olisi kokonaan swatchaamatta, ja nämäkin tekisi mieli tehdä huomenna uudestaan mutta ei kai maailma pariin huonoon swatchailuun kaadu. Ei taida olla sitä meikäläisen ominta alaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti