torstai 28. huhtikuuta 2011

Prinsessa Minttu

(Vähänniinku kuningas alkoholi, tiätteks? Ehehe joo...)

Pari päivää sitten päähäni singahti "uusi" käyttötapa OPin Princesses Rule!-lakalle. Kun ostin lakan (ensimmäinen OPIni ikinä), petyin kovasti siihen että se oli vaan tuollainen blingbling-lakka, joka ei peittänyt yhtään. Niimpä kerrostin sitä tyyliin 10 kerrosta ja kaadoin osan pöydällekin jne... Kaikkein vajunein OPIni, merkkitekstin puoliväliin wou. Jossain vaiheessa sitten tajusin käyttää lakkaa ihan kuorrutteena, ja vihdoin ja viimein tajusin kokeilla sitä eriväristen lakkojen kuorrutteena (testiä takana mm. lilalla, turkoosilla ja mintulla).

keinovalossa


Kuvissa pohjalla Essien Mint Candy Apple ft. epäpuhtaat kynsinauhat, päällä PR!, joka on käytännössä lähes väritön lakka (ei muuta esim. Mint Candy Applea tunkkaisemmaksi tai tummemmaksi saati vaaleammaksi), jossa on tonneittain pienenpientä eriväristä glitteriä/shimmeriä, erotan ainakin pinkkiä ja vaaleanvihreää.

Jännä, kun joissain blogeissa swatchit ja kuvaukset lakasta ovat niin erilaisia ja ristiriitaisia, joissain lakka näyttää huomattavasti pinkimmältä ja enemmän siniseen taittavalta pullossa ja kynnellä, kun omani näyttää aika laihalta ja lämpimänväriseltä pullossa ja kynnellä on ihan läpikuultava.. Jossain blogissa lakkaa kuvailtiin hopeista shimmeriä sisältäväksi, toisessa kultaista ja kolmannessa glitteriä pursuavaksi. Jarghg, mikä tuota lakkaa vaivaa, eikö tasalaatuisuus oikein toimi vai silmätkö ne temppuilevat?

Auringonvalossa

Kuvissa se mahtava monivärinen shimmer ei tietenkään tule esiin, vaan näyttää tuollaiselta tylsältä hopeiselta.

2 kommenttia:

  1. Eksyin sattumalta blogiisi ja ryhdyn kyllä lukijaksi. Tosi nättejä lakkauksia ja mukavan oloinen blogi kaikin puolin (:

    VastaaPoista
  2. Kiitos kivasta kommentistasi :)

    VastaaPoista