perjantai 22. huhtikuuta 2011

Sally Hansen Maximum Growth Quick Dry Top Coat vs. Insta-Dri

Vuoden alussa otin käyttöön Sally Hansenin Insta-Dri-pikakuivattajan lähinnä blogisuositusten takia. Hyvä tuote olikin: leveä pensseli joka annosteli juuri sopivasti lakkaa, koostumus miellyttävän ohut ja toi mukavaa kiiltoa ja kuivattikin värilakan kohtuullisen nopsaan.


 Kuitenkin joskus viime kuussa lakka alkoi uhkaavasti paksuuntua ja samentua, kun pullossa oli noin 1/3 jäljellä. Siitä eteenpäin lakka on palvellut lähinnä strassien ynnä muiden kynsikoristeiden kiinnittäjänä. Nyt jäljellä on enää suurinpiirtein 1/4, ja pohjat onkin aikamoista liisteriä. Käytin jonkun aikaa Mavalan Minute Quick-Finishiä, joka kuivui kyllä vähän pidempään kuin minuutin, mutta kuivuttuaan oli aikamoisen hyvän kiillon tuoja ja oikeasti kova ja kestävä oman kokemukseni mukaan.

Halusin tilalle kuitenkin "kunnon" pikakuivattajan, ja tein pienen tilauksen pretty.fi-nettipuotiin, josta ostoskoriin kiipi erihalpa Sally Hansenin Maximum Growth Quick Dry Top Coat (ihan kiva sanahirviö vaihteeksi). SH:n nettisivuilta en löytänyt koko tuotetta ja ymmärtääkseni Maximum Growth-linja on lopetettu ja korvattu jollain toisella sanahirviöllä ja uudella ilmeellä. Joka tapauksessa, em. nettipuljussa lakka maksaa 4,90e/13ml, mikä ei ole laisinkaan paha (Insta-Dri maksaa jotain 9,95e per 13.3ml). Olen käyttänyt tätä pikakuivattajaa nyt aika tasan kaksi kertaa, viimeeksi n. 10 minuuttia sitten, ennenkuin aloin kirjoittamaan tätä tekstiä. Lakka on nyt jo iskunkestävä, tässä naputtelun lomassa naputtelen välillä kynsilläni toisia kynsiäni eikä niihin tule jälkeäkään.


Alla kerros hyvinpeittävää Depend 200-sävyä, päällä uutta pikakuivattajaa. Huomaa messevä kiilto joka vetelee ihan keveästi vertoja Insta-Drille.

Saa nähdä kuinka kauan tämä nykyinen pikakuivattaja pysyy kuosissa, toisaalta ärsyttäisi kovasti jos tämän valmistus on tosiaan lopetettu ja tämä paljastuukin säilyvyydeltään erinomaiseksi. Toivottavasti siinä tapauksessa jossain Suomessa on tätä saatavilla.

Plussat ja miinukset:


Insta-Dri
+leveä sivellin
+sopiva annostelu
+kuivattaa iskunkestäväksi n. 10 minuutissa
+hyvä kiilto
-liisteröityi liian nopeasti
-pullo halkaisijaltaan puolikuu, oudohko :D

Maximum Growth Quick Dry Top Coat
+ihanan juokseva koostumus
+kuivuu kokonaan 10 min.
+mukava pyöreähkö vaaleanpunainen pullo
+hyvä kiilto
-kapea sivellin
-liukkaampi korkki kuin Insta-Drissa

Ainesosat näissä ovat lähes samat, etenkin alkupäästä n. 10 ensimmäistä ainesosaa ovat tismalleen samat, jokseenkin toisessa tuotteessa yhdet ainesosat ovat eriperin listattuna. Insta-drissa on hiukan pidempi lista ja sen loppupäässä on lähinnä jotain väriainetta ja auringonkukan siemenöljyä, jota MGQDTC:sta ei löydy.Oman Insta-Drin pakkausta minulla ei enää ole, joten lunttasin INCIn Sensaistista täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti