keskiviikko 20. huhtikuuta 2011

Gosh Amber kera kukkasten

Tovi on vierähtänyt edelliskerrasta, ja muutama kynsiasia on sillävälin saanut kodin itselleen luotani. Ja eutosormi-keskisormi-akselilla on aika heikkoa tuo kynnen pituus.

Tälläiset kynteni olivat parisen viikkoa sitten kun hommasin kynsissä olevan Goshin lakan alennuslaarista kolmella eurolla. Pituus on yhä sama...Koristelussa Gosh - Chocolate ja Sonnen kynsitarvikekirppikseltä ostamiani tummanviininpunaisia/tummanruskeita (väri vähän vaihtelee riippuen öö.. kaikesta :D) mikrohelmiä.

Tuo pohjalla oleva Amber ei kyllä mielestäni ole väriltään nimensä mukainen, väri on enemmänkin syvän pronssinen hienoisella kullanvärisellä shimmerillä, ja muutama viikko sitten Elizabeth Taylorin Cleopatran katsoneena tuo mieleen hyvin vahvasti Kleopatran, vaikka ei siinä kellään kynsilakkaa ollut... Oikein kaunis väri jokatapauksessa, peittää parilla kerroksella ja kuivuukin ihan kohtuullisen nopsaan ilman pikakuivattajaakin. Tämä on yksi lempiväreistäni tällä hetkellä. Näyttäisi varmasti todella upealta ruskettuneemman ihon kera.

Pakettini Born Prettysta saapui pari kolme viikkoa tilauksesta. Intouduin testailemaan koristelakkoja ja siinäpä se. Suurin osa oli laadultaan hyviä ja pigmenttisiä, osa oli vähän liiankin "hyytelömäisen" oloisia ja läpikuultavia. Glitterkoristelulakoissa ei oikein se tarkempi kynäpää toimi kuin ehkä 2mm matkan kerrallaan. Mutta lisäksi tuli kaikkia söpöjä koristeita ja kuivakukkia joista postailen varmaan myöhemmin lisää!

Pohjalla OPI - Golden Rules!
Lopuksi on vielä vinkattava Playing with Polishin arvonnasta, kun kerta muistutettiin ja olin unohtanut koko arvonnan. Sanoisin, että aika herkulliset palkinnot jos kynsijutuista diggailee :).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti