torstai 12. toukokuuta 2011

Maistiaisia Nailetc-saaliista

Tilasin yhdeksän lakkaa, mutta sain vain kahdeksan, kun CG:n Preppy Pinkiä ei ollutkaan varastossa. Toisaalta ei kyllä haittaa, näin jälkeenpäin se ei ollutkaan niin kivannäköinen swatcheissa mitä se oli vielä pari viikkoa sitten. Nopeasti se mieli muuttuu. Ja saapahan sitten sen olemattoman lakan hinnan hyvityksenä. Tosin sellainen negatiivinen juttu, että tilaamani Essien Eternal Optimistin tilalle oli ilmeisesti vahingossa törkätty Luscious Lips. Ei siinä mitään tavallaan, molemmat nudelakkoja mutta täysin eri sävyisiä ja peittokykyisiä. Jotta noottia meni tästä Nailetc:lle.

Näin joskus jonkun blogissa tämän Zoyan herkullisen punaisen lakan, ja pakkohan se oli saada. Tykkään kovasti kirkkaanpunaisesta kynsillä ja huulissa, ihana 50-luku fiilis niistä välittyy. Siinä toisessa blogissa tätä kuvailtiin täydelliseksi punaiseksi, ja sitä tämä kyllä on. Levittyy ihanan pehmeästi, koostumus hiukan jellymäinen, mutta silti yhdellä kerroksella saa 99% peittävän lopputuloksen.Kyseessä siis Zoyan 2011 kesäkokoelman Sooki. (ja meitsille tulee tästä nimestä mieleen jatkuvasti True Bloodin Sookie :D) Toinen, jota piti heti päästä kokeilemaan oli Essien 2009 neonkesäkokoelmasta Punchy Pink. Vaalea neonpinkki creme, kuivuu suht mattapintaiseksi, mutta pikakuivattajalla saa tietysti kunnon kiillon.

Intouduinpa lueskelemaan kamerani manuaalia näin 4 vuoden yhteiselon jälkeen, ja löysin aika näppäriä ja ihan toimiaviakin niksejä, joiden avulla sain neonvärit toistumaan aika kivasti. Vähän säätämistä ja turhautunutta huokailua se vaati, mutta itse olen ainakin tyytyväinen päivän kameraoppiannokseen ja sen tuloksiin :D

Ilman salamaa.
Salaman kanssa.

Viime viikolla jonain kauniina päivänä intouduin värikkäästä ranskiksesta tämän postauksen takia. Tein perässä, ainakin melkein. Ei siinä mitään, että kynteni ovat erimittaiset ja kuvakin on aika mielenkiintoinen.


Lakkoina Essie - Mint Candy Apple + Orly - Cashmere Cardigan.

3 kommenttia:

 1. aivan.ihanat.kynnet. mä oon niin kateellinen :D ja ihan tosi ihana blogi!! :)

  VastaaPoista
 2. Ei se eripituisuus haittaa, ollenkaan. ainakaan tossa manikyyrissä. ihanat!!

  -R-

  VastaaPoista
 3. Erika: Kiitos kovasti kommentistasi :)

  -R-: Kiitos, ei se ehkä livenäkään niin pahalta näyttänyt, vaikka toisinaan kyllä on näyttävinään omaan silmään pahemmalta ja toisinaan paremmalta :D

  VastaaPoista