keskiviikko 8. kesäkuuta 2011

Nailetc-kokemus

Kerroinkin jokin aika sitten, kun Nailetc-tilaukseni ei ollut ihan kohdallaan. Yksi tilaamani kynsilakka oli eri, kuin mitä olin tilannut, ja toinen oli jätetty tilauksesta kokonaan pois ilman että siitä olisi misään vaiheessa infottu, enennkuin vasta paketin mukana tulleessa kuitissa. Nettiversiokuitissa on edelleenkin merkitty tuo puuttuva kynsilakka shippediksi. Mutta ei se mitään.

Laittelin aluksi sähköpostia osoitteeseen, joka löytyy Nailetc:n omilta sivuilta (ja siinä käsketään muistaakseni ottamaan tuota kautta yhteyttä, mikäli tilauksessa ilmenee ongelmia...). Odottelin varmaan viikon, ei vastausta. Tarkistin paketin mukana tulleen kuitin - ahaa- eri osoite ongelmanratkaisua varten...selvä. Laitan siihen mailia, ei lähes toiseen viikkoon vastausta. Tässä vaiheessa kiehuin aika kovin sisäisesti, ja tykitin edelleen tähän palvelutikettiosoitteeseen viestiä aavistuksen ärjympään sävyyn, ja kas, vastaus tuli viidessä minuutissa. Ei nyt ihan vakuuttanut siis tuo asiakaspalvelu, vaikka lopussa kiitos seisoikin. Tai makasi mahallaan. Sain loppujen lopuksi rahat takaisin kokonaan puutuvasta lakasta, sain pitää väärän lakan ja sen tilalle alunperin tarkoitettu lakka tuli ilmaiseksi mini Seche Viten kera kotiin n. kuukausi ensimmäisen lähettämäni viestin jälkeen.

Asia siis selvisi ja sain ylimääräistä vastinetta rahoilleni sekä ylimääräistä vaivaa päälleni, mikä on sinänsä ihan hyvä juttu aivojen toimintakykyisyydenb kannalta. Silti jäi aavistuksen kurja maku suuhun tästä tapauksesta, mutta tilan varmasti jatkossakin heiltä ihan noiden suht edullisten postareiden, halpojen Essie-lakkojen ja harvinaisempien Zoyan lakkojen vuoksi.

Seche Vite mini + Essie Eternal Optimist
Kävin myös tänään shoppailemassa, ja kivasti oli Kicksissä Juicy Couturen tuoksut alennettuun hintaan + minulla oli sopivasti 20% alennuskuponkikin mukana. Viva La Juicy 30ml lähti mukaan hintaan 40e ja kaupan  päälle sai valita Juicyn pinkin rusettihiuspannan tai paidan.. En edes katsonut millainen paita oli, vaan valitsin heti pannan, se on jotenkin niin söpö.

2 kommenttia:

  1. http://nails-blogi.blogspot.com/2011/06/viilat.html

    KURKKAATHAN TUONNE ? Tuolta löydät halpoja kynsituotteita ! kiitos jo valmiiksi jos vaivauduit :)

    VastaaPoista
  2. Mun tilaus tuolta nailetc:ltä meni oikein hyvin, mutta kun tosi monessa blogissa on ollut vähän tämmöstä negaa, niin en tiedä, uskaltaako tuota tilata sitten enää uudestaan.

    VastaaPoista