tiistai 3. syyskuuta 2013

10. Livbox (syyskuu)

Boksi sisälsi nämä tuotteet:
  • Louis Widmer Cleansing Milk, miedosti hajustettu 25 ml (Ovh 16€/200 ml)
  • Max FActor Wild Shadow Pots sävyssä 25 Savage Rose (Ovh 7,90€/2 g)
  • Boss Jour Pour Femme edp näyte 2ml (Ovh 57€/30 ml) ja vartalovoide 50 ml (Ovh 39,90€/200 ml)
  • Peppy Galore Diva Toner for Sensitive Skin 50 g (Ovh 11,50€/100 ml)
  • Dr. Bronner's Magic  Soap näyte (ei kokomerkintää, ovh 4,80€/240 ml)

En oikein tiedä mitä sanoisin.. Bossin tuoksunäyte oli ihan sikaturha imho, koska no, ensinnäkin sain Liisalta samaisen näytteen jo kuukausi sitten, ja no, niitä nyt saaa kosmeliikkeistäkin pyytämällä, ilmaiseksi. (näytteelle laskemani arvo on 3,80€)

Louis Widmerin "miedosti hajustettu" puhdistusemulsio kasvoille. Juuei. Ei emulsioita eikä mitenkään hajustettuja näille kasvoille puhdistukseen ja no, näytekoko tämäkin.. Jakoon! (laskemani arvo tälle näytteelle 2€)

Bossin vartalovoide menee edellisten kanssa samaan turhien kaappientäyttäjien kasaan, toiset varmasti tykkää mutta minä en. Henk. koht. tässä vaiheessa alkaa jo tuntua huonoimmalta saamaltani Livboxilta. Missä se parempi vastine rahoille ja korotetulle kuukausihinnalle?? (minikoon arvo n. 9,97€)

Dr. Bronner's luomusaippua vaikuttaa kiinnostavalta lähinnä vain luomuutensa perusteella, mutta ehkä käyttökokemusten myötä käännän pääni (180 astetta niin, että niskat nyrjähtää viimeisen kerran). Tuotteelle en voinut laskea arvoa, koska näytteessä ei kokomerkintää ole. Veikkaisin muutaman kymmenen sentin arvoiseksi.

Max Factorin luomiväri on jo vähän sinne päin, mutta sävyssä ei ole mitään "wildia" saati sitten "savagea". Tylsä, beigenrusehtava ja hiukan vaalenapunertava shampanjasävy. Ihan mukavasti pigmenttiä mutta that's it. Paketin AINUT täysikokoinen tuote. (arvo 7,90€)

Kiinnostavin tuote on Peppy Galoren herkän ihon kasvovesisuihke. Merkki on ennestään aivan tuntematon itselleni, ja tiedonjanoisille onkin täällä mukavasti juttua Peppy Galoren taustoista ja perustamisesta. Pakkaus on suloinen, sydänkuosinen.

Ainesosissa ei taida olla juuri mitään turhaa, inci kuuluu näin: vesi, rosa damascena (ruusuöljy), potassium sorbate, citric acid, citral*, eugenol*, geraniol*, citronellol*, farnesol*, linalool*, limonene*. *=esiintyy luonnostaan ruusussa.

Tähän asti olen käyttänyt tyytyväisesti Herbinan luomuruusu-kasvovettä, joka onkin ihan paras kasvovesi mielestäni ever, mutta ehkä tästä olisi uudeksi suosikiksi. Kokeilemaan siis! (arvioin minituotteen arvoksi karkeasti 5,75€)

Boksin karkeasti arvioitu arvo tuotteiden perusteella on vajaa 30€. Ei hullummin, mutta ei nyt kovin hienostikaan sillai. Näytteet teki mieli jättää laskuista kokonaan pois koska NIITÄ SAA ILMAISEKSIKIN prkl.

22 kommenttia:

  1. Voihan Justiina... Ei näytä hyvältä ei, odotan kauhulla, että onko omani samanlainen, kun illalla kuuden aikoihin pääsen vasta hakemaan.

    No, joidenkin liikkeet jakaa näytteitä. Meillä taitaa ainoa olla Body Shop ja sekin vasta, kun on jotain ostanut :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin no, jos menee johonkin perus Stockan Beautyyn/Emotioniin/Kicksiin, niin näytteitä saa tosiaan ihan pyytämälläkin. Ihan vaikka jopa kalliista meikkivoiteista tms :P

      Toivotaan että siulle sattuis se kivempi boksi, missä on Clarinsin pikakaunistaja :)!

      Poista
    2. Täällä kun ei ole mitään tuollaisia liikkeitä :D

      Nyt postiin hakemaan paketteja ja kirjeitä, jospa siellä se LivBox napottaisi.

      Poista
    3. No perhana :D No sinänsä sitten varmaan ihan kiva, mutta en itse kovin mieluusti ilmaisnäytteistä maksa, vaikkei niitä jakavia liikkeitä täällä olisikaan. :)

      Poista
  2. Aika outoa, että hopa Widmer oli näytekokoinen! :o Minusta jotenkin onneton paketti. Viime kuu oli parempi, vaikka itse en pakettia tilaakaan ja näillä näytöillä en siihen sorrukaan. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kyllä, ja tuo saippuakin, hohoh. Miekään en kyllä enää koskaan tilaa Livboxia tän satsin loppumisen jälkeen, vaikka kuinka petraisivat. Fb-sivuillakin ovat vastailleet niin töykeästi ihmisille, että maku meni siinäkin niitä juttuja lukiessa.. :0

      Poista
  3. Tuntuu huononevan koko ajan nämä paketit:/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin tuntuu kyllä.. Oon jankannu tätä itselleni ja varmaan kavereillekin 50 kertaa jo, mutta vissiin alussa halusivat ihkuhuippuparas-paketeilla ja myötämielisillä blogipostauksilla koukuttaa ihmiset ja sitten lykätä näytteitä ja tylsää soopaa seuraaviin paketteihin.. Nostivat vielä hintaakin, että pitäisivät sitten tason "parempana" Yeah right, tosi hyvänä onkin pysynyt..

      Poista
  4. mulla hiukan erinlainen ja ihmetytti kyl tuo saippua sillä itellä myös näyte mut eräässä blogissa oli ihan normaalikokoisena =(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. JOo, joissain blogeissa näin miekin täysikokoisia palasaippuoita ainakin. Ja kun tuon arvo on täysikokoisenakin aika edullinen, muutaman hassun euron. :0

      Poista
  5. Perkules ku harmittaa. Eka boxi ja näin epäreilun tuntuinen. Snif!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :/ No en ihmettele että harmittaa.. Tosi tylsä homma.

      Poista
    2. Niin, toisille palasaippua ja toisille pala saippuaa.

      Poista
  6. Voi vitsi, just tilasin livboxin. Siis tämä syyskuun paketti on ensimmäinen, eikä tuossa ole mitään kivaa:-(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :/ Toisille oli sentään tullut se Clarinsin pikakaunistaja, että siitäkin on varmaan vähän edes iloa.

      Poista
  7. Mua nauratti kun kuulin että tuo Jour on tässä kuussa jaossa, ja "just" kun sen sulle vielä lähetin! :D Haha. Mä joka ikinen kuukausi kiitän itseäni, kun en oo lähtenyt mukaan tähän Livbox-rumbaan, säästyy rahaa ja mieli säilyy "hyvänä." Tämä on kyllä munkin mielestä huonoin boksi tähän astisista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo, oisivat olleet ajoissa ja jakaneet sen jo.. viime kuussa! :D
      Älä lähekään, turhaa hommaa. Miekin tungen jatkossa vähäiset varani itse valkkaamiini tuotteisiin. Saapi ainakin täysikokoista koko rahalla. :D

      Poista
  8. Hoo, mie sain sen pikakaunistajan :D
    ja tuo saippua on aika tujun tuoksuinen, koko kämppä tuoksuu sille.

    VastaaPoista
  9. Itse toivoin luomiväriä vaaleassa, käyttökelpoisessa sävyssä. Mutta kirkkaansininenhän sieltä pärähti :D Tähän loppui omalta kohdalta boksin tilaus, kun kaikki neljä ovat olleet enemmän tai vähemmän pettymyksiä.

    VastaaPoista
  10. Aika läpinäkyvää, et antoivat sen koodin (jolla sai siis boxin hintaan 5,90) ja sit sisältö on tällänen :D huoh.. eka boxi ja taitaa jäädä tilaus tähän.

    VastaaPoista
  11. Aika läpinäkyvää, et antoivat sen koodin (jolla sai siis boxin hintaan 5,90) ja sit sisältö on tällänen :D huoh.. eka boxi ja taitaa jäädä tilaus tähän.

    VastaaPoista
  12. Kiitos kivasta arvostelusta! Lisäsin sen sivuillemme arvostelut-osioon. http://peppygalore.com/fi/arvostelut/

    VastaaPoista