keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Lindex kynsilakka nro 27 + arvontamuistutus

Kävinpä eilen kaverin kanssa kaupungilla himmaillessani ostamassa Lindexiltä tämän, kun siitä on jonkun verran puhetta ollut. Aloitin kuitenkin etsinnän menemällä väärään liikkeeseen (KappAhl), samalla selittäen, että jossain täällä Lindexillä pitäisi kynsilakkoja kuulemma olla.. Kaveri katsoi vähän pitkään ja hitaasti, että tää on KappAhl. :D

Ostin kuitenkin Kicksistä myös pari ale-Isadoraa, niin söpöjä sävyjä olivat. Toinen niistä pariutui nyt tämän Shine of Times -wannaben kanssa, kyseessä siis Isadoran musteensininen Aquatic.Lindexin lakassa nro 27:ssa on oransseina ja vihreinä hohtavia flakieita, jotka eivät törötä kynnellä kuten esim. Jolly Jewelsien 101 paksummat lätyskät saattavat tehdä huonosti asettuessaan. Näiden flakiekoostumus on siis samaa sarjaa esim. Nufujen flakieiden kanssa.

Essien Shine of Times on nykyään aika hankalasti löydettävissä oleva lakka, ebayssakin on tällä hetkellä vain kolme myyntikohdetta, joista kahden hinnat ovat kahdenkymmenen dollarin kieppeillä ja kolmas kohde, vaikka edullinen onkin, niin ei toimita Suomeen. Tmä Lindexin versio maksoi 4,95 ja lakkaa on pullossa 10ml, joten ei nyt mahdoton hinta mitenkään. Myös Color Clubilla on tälle dupe, Snowflakes. Se on hieman helpommin saatavilla ebayssakin, mutta senkin hinta lähentelee kymmentä dollaria + postit. Eli jos on himiöinyt Shine of Timesia tai Snowflakesia, niin tässäpä oivallinen vaihtoehto, jos merkillä ei ole niin väliä (tai jos ulkomailta tilailu ei innosta).
Katselukulmaa muuttamalla vihreäkin vivahde tulee kunnolla esiin.Ja osallistukaahan Sensationail-arvontaan täällä!

14 kommenttia:

 1. Uhh, on kyllä ihastuttava tapaus :3

  VastaaPoista
 2. Kiitos vinkistä, enpä tiennytkään, että Lindexilläkin on lakkoja (ja tämä näyttää kivalle, flakie tyyppistä lakkaa ei minulla olekaan..).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että tykkäät. Tämä kyllä kannattaa hankkia mielestäni, jos ei ennestään tämäntyyppistä ole :)

   Poista
 3. Onhan kaunis tuo flakie. Models Ownin Snowflake on samaa sarjaa Jolly Jewelsin kanssa, eli se yksittäinen "hiutale" on järjettömän suuri. Tällaista oon hakenut, kiitos vinkistä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ja JJ 101 ja MO Snowflake on myös niitä sellaisia paksumpia, mylar-silppuja. :D Siis sen suuremman pinta-alan lisäksi .D

   Poista
 4. Oih, miten supernätit kynnet! Juuri tuommoinen musteensininen lakka puuttuukin kokoelmistani.. Ja tosta flakies-lakasta tuli jo heti tuhat muuta lakkausta, joissa sitä voisi hyödyntää. ;)

  VastaaPoista
 5. jaa lindexillä lakkoja kans.. Pitääpi käydä etsimässä flakielakkojas.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kyllä tätä! Oli ainut niiden flakie, mutta sitäkin hienompi ;D

   Poista