tiistai 10. syyskuuta 2013

Geelilakkausöverit varpaissa


En ole koskaan aiemmin geelilakkaillut varpaita tai tehnyt tavan lakoillakaan mitään erityisen spesiaaleja koristeluja, kun touhu on vaikuttanut niin hullun hommalta. Ja sitä se kyllä olikin. Työskentelyasento oli melko mielenkiintoinen ja selkä kramppasikin seuraavan yön. :DD

Mutta on nyt blingit ja pirtsakat vaikka syksy pimeneekin pikkuhiljaa. Jotenkin näitä varpaankynsiä tekee mieli aina katsella, kun ei sukkia tai kenkiä jalassa. Ne kimaltelee silmäkulmassakin kävellessä hauskasti, ja siippakin tykkäsi :)

Geelaukseen käytin Sensationailin geelilakkoja, tai lähinnä base&top geliä, silver glitter -geeliä, jonka ostin ebaysta. Koristeluissa käytin hexaglittereita, ss3-kokoisia Swarovskin kristalleja, kuivakukkia, kangastähtiä ja toisen pottuvarpaan kynteen pistin vielä yhden neliskanttisen ab-strassin. Vähän siis kaikkea mahdollista, mutta aika hauskat näistä tuli, varsinkin kun en ole tämäntyyppisiä koskaan ennen tehnyt, enkä käyttänyt kuivakukkiakaan kuin ehkä kerran aiemmin.


Halusin laittaa kuvan pikkaisen normaalisa pienempänä, koska jonkun toisen varpaat in your face.. Ei välttämättä kiva :DD Toiset tuntuu inhoavan varpaita muutenkin yli kaiken, enkä nyt voi kyllä itsekään sanoa rakastani epämuotoisia pitkulaisvarpaitani.. Joten pienempi parempi tänään.

11 kommenttia:

 1. Oih, ihan älyttömän kauniit! <3 Vaikka itse kuulunkin tähän "hyi yök varpaat!" -ryhmään :'D

  VastaaPoista
 2. En oo koskaan kenenkään varvaslakkauksia tainnu kommentoida,kun en niistä silleen tykkää.. Mutta nää oli niin hienot, että pakko sanoo :) tosi kivat ja ihanan kimaltavat, kelpais mullekin :)

  VastaaPoista
 3. Oi miten kauniit ja siistit! VOi kun omatkin varpaat näyttäis tuolta :D

  VastaaPoista
 4. Apua, tuli heti hirvee himo laittaa jotain glitteriä omiinkin kävelimiin! Hienot on! :)

  VastaaPoista
 5. Tosi kauniit on! Mua ei varpaiden katselu haitta olleskaan :)

  VastaaPoista
 6. Todella kauniit! Eikä vaan varpaankynnet, vaan varpaatkin, terveen näköiset, kauniit kynsinauhat. Reippaan äijämäiseen (vaikka nainen olenkin) suomalaiseen tapaan voisin varvaskuvia kammoavista todeta: Jos kuvat varpaista aiheuttavat ahdistusta, niin ei kun terapiaan! Tai saunan taakse, siellä on aina tilaa... Hirveän kuvaavaa siitä miten vieraantuneita ihmiset ovat kehoistaan ja niiden luonnollisesta ulkonäöstä, että kun kesää lukuunottamatta varpaat näkyvät harvoin, niin jotkut kehittävät kammon niitä kohtaan. Luonnonkansoille, jotka eivät koskaan kenkiä käytä, ajatuskin varpaiden kammoamisesta aiheuttaisi varmaan hysteeriset naurukohtaukset. =)

  VastaaPoista