perjantai 22. kesäkuuta 2012

11 kymysystä

 Sain ookalta tämän haasteen jo hyvän aikaa sitten, ja olin vastaillutkin jo kysymyksiin, mutta jostain syystä koko helahoito jäi luonnoksiin roikkumaan. Osa vastauksista oli pakko päivittää :-D

1. Viimeksi näkemäsi elokuva elokuvateatterissa ?

- Iron Sky, jee! (oikeesti Prometheus, viikko sitten)

2. All-time-favorite -biisi ? Miksi ?
-Ääh ööh, ei pysty sanomaan vain yhtä. Se olisi varmaan joku Depeche Moden, Ismo Alangon tai jonkun biisi. Depeche Modelta varmaan I Feel Loved ja Alangon tuotannosta Kriisistä kriisiin tai Pakko tehdä duunii.



3. Miten asut ? (kerrostalo/rivitalo/omakotitalo, yksin/perheen kanssa/kumppanin kanssa jne.)
-Kerrostaloyksiössä aviosiipan kanssa.

4. Jos saisit nyt 50 € mihin käyttäisit sen, jos et saisi laittaa sitä säästöön ?
-Kustantaisin osan uusista verhoista tai sitten joku kiva pöytäliina..

5. Ostatko vaatteesi mielummin netistä vai kaupasta ?
-Vaihtelee. Molempia tapoja olen yrittänyt vähentää.

6. Mikä on viimeksi lukemasi kirja ? Suosittelisitko ?
-Öhh, yhä kesken Muskettisoturit seikkailevat jälleen. Suosittelen, mutta vasta Kolme muskettisoturia-kirjan jälkeen, pysyy paremmin kärryillä ;)

7. Oletko siisti ihiminen ? Eli onko asuntosi/huoneesi aina tip top kunnossa vai kuin pommin jäjiltä ?
-HAHHAHAH en ole. 90% ajasta pommin jäljiltä. Sitten kun terveys on vaarassa, pitää siivota ;)

8. Mikä on parasta bloggailussa ?
-Vuorovaikutus

9. Lemppari kynsilakkasi ?
-Hmm, olen jossain toisessa yhteydessä jo vastannut tähän, mutta enpäs vastaakaan samaa. Eli olkoot jaetulla ykkössijalla toinen lemppari Zoyan Sooki.

10. Käytätkö paljon asusteita ? Mikä on suosikkisi ?
-Vaihtelevasti. Joskus innostun, mutta muunmuassa viimeaikoina en ole taas tykännyt tehdä/laittautua mitenkään ylimääräisesti. Jotenkin kipeänä ollessa sitä tylsistyy eikä enää viitsi parannuttuakaan panostaa vähään aikaan. Suosikkeja kuitenkin ehkä Olivia Rougen kissa-aiheiset rintarossit, joita minulla on kaksi (tummansininen ja punainen). Jos korut menevät asusteista, niin erilaiset korvikset ja kaulakorut ovat kivoja myös. Tai itse olen tykästynyt vähän liikaakin Guessin sydänaiheisiin strassimöhköihin :D

11. Mitä haluat tulevaisuudeltasi ?
-Muuttaa isompaan kämppään (mahdollisesti omaan sellaiseen), valmistua kohtalaisin arvosanoin joskus ennen vuotta 2050 ja kivan työpaikan. Myös täydellinen parantuminen fyysisistä ongelmista olisi toiveissa ihan lähitulevaisuudessa...

Fruity almost skittle

Otsikkovamma, kyllä. Hahha. Mutta tällaiset kynnet tuli tehtyä. Olisin tehnyt jokaiseen kynteen erivärisen ja -kuvioisen lakkauksen, mutta värit loppuivat kesken. Minulla ei nimittäin ole yhtään oikeaa vihreää lakkaa, Jos ei minttuisia ja glitterisiä lasketa mukaan. Ja ainut vihreä glitterinenkin on sinivihreä, Nail-Venturousin Floam.


 Lakkauksen pohjat tein China Glazen Agent Lavenderilla ja Second-Hand Silkillä sekä Orlyn Prelude to a Kissillä. Siinä on muuten varsin täydellinen pastellipersikka.


Leimauksessa käytin Konadin punaista, H&M Purple In Parisia ja Kicksin Late Sunsetia.  Ihan ookoosti nuokin leimauksissta toimivat, mutta paremminkin olisi voinut. Lopputulos on silti ihan kiva, vaikka kuviot jäivätkin osin hiukan läpikuultaviksi.


torstai 21. kesäkuuta 2012

Paras meikkipuuteri?

Tästä kyseisestä parhaasta ovat muutamat kokeneet kosmebloggaajat jo kirjoitelleet ylistyksiä aikoja sitten, mutta itse uskaltauduin tutustumaan vasta jokunen aika sitten tähän tuotteeseen. Olen vannoutunut mineraalipohjan ystävä jo kolmatta vuotta, mutta välillä tuntuu, että on vaan saatava naama kuosiin nopeammin ja helpommin. Mineraalipohjan kanssa voi vierähtää kuitenkin useampi minuutti, riippuen siitä, kuinka paljon tarvitsee/haluaa kerrostaa jne.. Lily Lolon mineraalipohja jää jokatapauksessa käyttöön, mutta tämä on ollut oiva apu kiire-aamuina ja reissussa ollessa.


Omani ostin sävyssä 01 fair, koska olen melkolailla vaaleahipiäinen.. Voi olla, että kesäksi olisi kannattanut ottaa 02, mutta eiköhän tämä menettele. Tällä tosiaan tulee hyvin luonnollisen näköinen lopputulos, vaikka onkin hieman matta. Ei kuitenkaan sellainen ällöpuuterijauhoinen, niinkuin joillain muilla meikkipuutereilla saa helposti aikaan.. Hyvin hienojakoinen ja tasaisesti levittyvä tapaus siis.


Itse rasia on vaan niin hupaisa ulkomuodoltaan, tai lähinnä väritykseltään. En ihan ymmärrä, miksi tämän pitää näyttää siltä, miltä se näyttää. Eli tuollaiselta viherkirjavalta wannabemarmoroidulta..? Olis vaikka edes musta tai harmaa, niin olisi jo paljon esteettisempi ulkonäkö. Muovikotelo myös tuntuu muutenkin vähän epäjämerältä ja natisevalta, muovia kun on. Toisaalta monet Diorin rasiat ovat paljon napakamman oloisia ja epänatisevia, vaikka muovia ovat nekin. Noh, kuten Ostolakossa-Virvekin sanoi, sisältö ratkaisee.



Meikkipuuterin alta löytyy myös tuollainen litteänleveä sivellin, jollaisen olen yleensä mieltänyt poskipunan levittämiseen, mutta pienen harjoittelun jälkeen sain tämänkin juonesta kiinni. Toimiva sivellin, jolla saa hyvää jälkeä aikaan. Ehkä itse kallistun silti mieluiten "tavallisen" skunkin tai vastaavan suuntaan, koska olen niin tottunut unelmanpehmeään Ecotoolsin kabukiini. Ei sillä, tämäkin on aivan pehmeä, mutta muoto hämmentää noviisia. Meikkipuuterin hinta on hitsin suolainen, jotain päälle 41 euroa Emotionista.. Kallein meikkipuuterini ever, mutta kyllä se on sen arvoinen. Ehkä silti mieluummin ostan tax freestä seuraavan kerran :D

keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Pinkki ballerina


Pohjalla OPI Strawberry Margarita, päällä NYC Big City Dazzle, ihana glitterinen päällyslakka, jossa majailee sinistä, punaista, violettia ja ihan pienenpientä kultaista glitteriä. Lakka on New Yorkin tuliainen ystävältä :) Kaiken kukkuraksi iskin päälle vielä kerroksen OPI Pirouette My Whistlea. Aika kimaltava lakkaus tuli.


 Lähikuvasta näkee parhaiten eriväriset glitterit, tosin kultainen näyttää erehdyttävästi hopeiseltä näissä. Tästä lakasta tuli kertaheitolla yksi glittersuosikeistani.



Päällimäisenä on tietysti vielä kerros Seche Viteä, joka sai lakkauksen näyttämään entistäkin mehukkaammalta ja lähes nestemäiseltä kiiltonsa puolensa. Hmm, glittermehu :D

tiistai 19. kesäkuuta 2012

Cobalt Surprise & Bondi Blue

Tämä indielakka on etsy-puodista nimeltä Paris Sparkles (ihan ite ostin). Sinistä ja vaaleansinistä glitteriä läpikuultavalla sinisellä pohjalla, lisäksi jonkin verran pienehköä holo hex-glitteriä (jota en kynnellä enää mielestäni oikein nähnyt? ja isompia violetteja hex-glittereitä.


Kuvissa ei nyt ole mitään hurraamista, mutta päivä, jona lakkasin tällä ja otin kuvat, oli jokseenkin sateisen kalsea, ja kamera tuli hulluksi. Seliseli. Välillä oli vähän kinkkistä saada violetteja glittereitä kynnelle asti, mutta kyllä niitä sieltä vähän tuli.. muutaman laitoin sitten ihan puutikun avustuksella. Jokatapauksessa upea glitterlakka, näitä voisi tuijottaa auringonpaisteessa piiitkäään.



Otin myös uudet kuvat Glitter Galin Blondi Blue-holosta, olkaa hyvät! Edellisissäkään mitään vikaa ehkä ollut, mutta nämä onnistuivat mielestäni paremmin.

Auringonpaisteessa.


Varjossa.

Saatan olla vähän höynähtänyt, mutta Glitter Galin holot vaan on niin upeita, ei voi minkään. Jospa jossain vaiheessa saisi muutkin värit swatchattua :D

maanantai 18. kesäkuuta 2012

Mansikka

Indielakka The Hungry Asianin etsy-puodista, Strawberry. Ei päällyslakkaa.


Omani on tuollainen minikokoinen sydämenmuotoinen. Ei ehkä käytännöllisin muoto, mutta söpö se silti on.


 Korkkikin on aika kiva, vaaleanpunainen, jonka päässä on muovistrassi. Tää on varmaan yltiösöpöin kynsilakkapullo, jonka olen nähnyt. Tai no, on ne Jessican nalle-pullot myös aika söpöjä.. Mutta sydämet ja strassit vetoaa meikäläiseen :D


Itse lakka on koostumukseltaan hyvin jellymäinen, aavistuksen vadelmainen punainen. Seassa ihan minikokoista mustaa glitteriä, edustamassa siemeniä. Jellykoostumuksensa ansiosta lakka on superkiiltävä ilman päällyslakkaakin, mutta pienen pienet glitterit voivat tietysti joitain häiritä. Lakkaa tarvitsi n. 2-3 kerrosta vähän kynnestä riippuen. Tällä saa tietynlaisen jännän glitter sandwich-efektin, sillä alempien kerrosten mustat glitterit hiukan paistavat päällimmäisten kerrosten alta.


sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Rihkamapuu

Metsästin keväällä itselleni korujen säilyttämiseen sopivaa nättiä ja suht käytännöllistä systeemiä. Alusta alkaen mielessä oli Italiasta tutuksi tulleen Lala Italia-korupuodin ihana sisustus ja esillepano ylipäätään. Linkin takaa löytyy kyseisen puodin Facebook-sivu, josta löytyy jonkun verran kuvamateriaalia liikkeiden sisä- ja ulkopuolelta. Alla oleva kuva on itse ottamani.


Sopiva korupuu löytyi jonkun ajan kuluttua netin syövereistä. Muovisiakin kivannäköisiä oli tarjolla, mutta halusin vähän tukevamman ja noh, mahdollisesti kestävämmän. Omani on siis kermanvalkoiseksi maalattua metallia x. Ja siinä on lintuja, lehtiä nappikorvakoruille ja mukavasti tilaa muillekin koruille.


Joku ehkä muistaa Lala Italiasta ostetun perhoskaulakorun jostain aiemmasta postauksesta, mutta riikinkukot ovat tuoreempaa tavaraa, kotoisasti Glitteristä tai Accessorizesta, ei muista. Alkuperäisten koukkujen tilalle olen vaihtanut hopeiset koukut.


Myös Pusheen ollee tuttu monille blogini vasemmasta sivupalkistakin, mutta tämä kaulakorukin on vilahtanut täällä. Valitettavasti ketju napsahti poikki, ja odottaa vielä korjausta. Toisaalta kyllä riipuksen voisi suoriltaan vaihtaa ehjään ketjuun.


Pyöreät kristallinappikorvikset ovat Lalasta, sulkakorvikset tänä keväänä ostettu Glitteristä tai Accessorizesta, ja täällä aiemminkin esitelty rannekoru Ragdollin korublogista ostettu ja edelleen suosikkirannekoru Thomas Sabon Charm Club-papuketjutsydeemin lisäksi.


 Korupuun juurella olevassa säilytyskuppiosassa pidän moninaisia Guessin strassisydänkualakoruja.. Kröhöm, minulla saattaa olla lievä ongelma strassisydämiin liittyen, mutta nämä saavat jäädä viimeisiksi.. Ainakin toistaiseksi.


torstai 14. kesäkuuta 2012

Essencen kynsitarratestailua



Ostin häämatkalta viime syksynä Essencen koko kynnen tarroja, ja vasta nyt uskaltauduin kokeilemaan. Valkkasin itselleni vain yhden paketin tuollaisia valko-puna-pinkki-raidallisia, tulee jollain tapaa polka gris- ja Marianne-makeiset mieleen. Olevinani odottelin kynsien hurjan pitkäksi kasvamista, mutta eipä tuota ole tapahtunut. Tai jos on, niin samantien liuskoittuneet/katkenneet. Meinaan vaan, että nämä tarrat voisivat olla aikasta näyttävät oikein pitkissä kynsissä. En muuten ole varmaan taas pariin kuukauteen käyttänyt ollenkaan kynsiöljyä tai mitään, ja selkeästi se tuntuisi  tähän liuskoittumis-asiaan jonkin verran vaikuttavan.


Paketissa on mukana kaksi liuskaa, joissa on yhteensä 14 erikokoista kynsitarraa. Ilmeisesti ihan vaan siitä syystä, että jokaiselle löytyisi sopiva koko kynsiinsä. Muuten tarrat istuivat ihan hyvin, mutta etu- ja keskisormen kynsiä varten piti leikata isommista tarroista sopivat palat. Myös kynnen kaarevuus kasvusuunnassa aiheutti hiukan hankaluuksia, sillä tarrapinta ei halunnut tarttua tasaisesti kynnelle, vaan pariin kynteen ja ilmakuplia juuri sopivasti kärkiin, että kauhena hyvin tarrat ei niissä kynsissä varmaan tule pysymään.

Tarroissa ei ole mitään muuta jujua, kuin sovittaa sopivat tarrat kynsille, ja painella ja sivellä tarra kynsinauhan vierestä alkaen kynnen kärkeä kohti. Toki esivalmistelut, kuten kynnen pinnan puhdistaminen ja kynsinauhojen työntely ovat tarpeen. Tarrapinta on itsessään niin kiiltävä, ettei päällyslakkaa tarvita, enkä tiedä toimisiko näiden kanssa hyvin muutenkaan.

 Kuvat ovat vähän hassuja valaistukseltaan, mutta mielestäni näistä tuli aikasta kivan näköisiä silti.


 Vaikkei nämä nyt 100 % täydellisesti toimineetkaan, niin mieluusti kyllä ainakin tätä kuosia voisin käyttää uudestaan, vaikka eri väreissä. Muita kuoseja tämän ja yksivärisen lisäksi en muistakaan tarjolla olleista. 

Loppukevennykseksi vielä hitsin iso mansikka aiempien kynsien kera:


Tuo oikeasti on melkein nyrkin kokoinen, ainakin pienen sellaisen!

keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Nude+Konad vol2

Olen nyt syystä, toistaiseksi tuntemattomasta, ihastunut läpikuultavien/nudejen lakkauksien ja Konadoinnin yhdistelmään.


 Pohjalla 2-3 kerrosta OPI Otherwise Engaged, jossa on aika voimakas pinkki flash livenä. Leimauksessa Konadin punainen + m36, joka on ensimmäinen Konad-laattani, peräti kolmen vuoden takaa.


Peukun ja nimettömän blingit ovat Swarowskin pikkuisia. Kohta puoliin pitäisi painella appiukon merkkipäiville, ja passikin hakea siinä samalla.. Ollaan nimittäin lähdössä reissuun loppuviikosta, sikäli kun kaikki menee hyvin jiiänee. Ja meinaan hamstrata ihan kunnolla Kikoa tällä kertaa..!

Edit: Pitää nyt lisätä vielä yksi kuva, kun harvinaisesta kahden käden kuvasta kysymys.

sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Arvonnan voittaja

Parempi myöhään, kuin ei milloinkaan, joten:

Onnea Nora!

Voittajalle pistetty sähköpostia. Kiitos kaikille osallistuneille!