torstai 14. kesäkuuta 2012

Essencen kynsitarratestailuaOstin häämatkalta viime syksynä Essencen koko kynnen tarroja, ja vasta nyt uskaltauduin kokeilemaan. Valkkasin itselleni vain yhden paketin tuollaisia valko-puna-pinkki-raidallisia, tulee jollain tapaa polka gris- ja Marianne-makeiset mieleen. Olevinani odottelin kynsien hurjan pitkäksi kasvamista, mutta eipä tuota ole tapahtunut. Tai jos on, niin samantien liuskoittuneet/katkenneet. Meinaan vaan, että nämä tarrat voisivat olla aikasta näyttävät oikein pitkissä kynsissä. En muuten ole varmaan taas pariin kuukauteen käyttänyt ollenkaan kynsiöljyä tai mitään, ja selkeästi se tuntuisi  tähän liuskoittumis-asiaan jonkin verran vaikuttavan.


Paketissa on mukana kaksi liuskaa, joissa on yhteensä 14 erikokoista kynsitarraa. Ilmeisesti ihan vaan siitä syystä, että jokaiselle löytyisi sopiva koko kynsiinsä. Muuten tarrat istuivat ihan hyvin, mutta etu- ja keskisormen kynsiä varten piti leikata isommista tarroista sopivat palat. Myös kynnen kaarevuus kasvusuunnassa aiheutti hiukan hankaluuksia, sillä tarrapinta ei halunnut tarttua tasaisesti kynnelle, vaan pariin kynteen ja ilmakuplia juuri sopivasti kärkiin, että kauhena hyvin tarrat ei niissä kynsissä varmaan tule pysymään.

Tarroissa ei ole mitään muuta jujua, kuin sovittaa sopivat tarrat kynsille, ja painella ja sivellä tarra kynsinauhan vierestä alkaen kynnen kärkeä kohti. Toki esivalmistelut, kuten kynnen pinnan puhdistaminen ja kynsinauhojen työntely ovat tarpeen. Tarrapinta on itsessään niin kiiltävä, ettei päällyslakkaa tarvita, enkä tiedä toimisiko näiden kanssa hyvin muutenkaan.

 Kuvat ovat vähän hassuja valaistukseltaan, mutta mielestäni näistä tuli aikasta kivan näköisiä silti.


 Vaikkei nämä nyt 100 % täydellisesti toimineetkaan, niin mieluusti kyllä ainakin tätä kuosia voisin käyttää uudestaan, vaikka eri väreissä. Muita kuoseja tämän ja yksivärisen lisäksi en muistakaan tarjolla olleista. 

Loppukevennykseksi vielä hitsin iso mansikka aiempien kynsien kera:


Tuo oikeasti on melkein nyrkin kokoinen, ainakin pienen sellaisen!

6 kommenttia:

 1. Jestas mikä mansikka:o Mutta nätit nuo tarrat, vaikka eivät taida ollakaan mikään käytännöllisyyden huippu.

  VastaaPoista
 2. Nätit kynnet, vaikka tarrat onkin :) Tulee mieleen ne Polka- karkit ja on muuten mansikalla kokoa.

  VastaaPoista
 3. Sissi: No sanopa muuta, mansikasta siis. Portugalin ihme :D

  Mimosa: Kiitos :) Samat karkit miullekin tuli näistä mieleen.

  VastaaPoista
 4. Kauniit kynnet! Ja huhhuh tuota mansikkaa :D

  VastaaPoista
 5. Tän postauksen myötä, uskallan ehkä Suomeen tullessa viimein kokeilla itsekin noita.. :D Monesti tuijoitellut ja miettinyt, mutten kuitenkaan ole raaskinut !

  Ja tuo mansikka. Ei luoja :D

  VastaaPoista
 6. Anni: Kiitos :)

  ooka: Joo kokeile ihmeessä! Jos ei muuta, niin on ne ainakin hauskan näköiset sen aikaa, kun pysyvät :)

  VastaaPoista