sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Rihkamapuu

Metsästin keväällä itselleni korujen säilyttämiseen sopivaa nättiä ja suht käytännöllistä systeemiä. Alusta alkaen mielessä oli Italiasta tutuksi tulleen Lala Italia-korupuodin ihana sisustus ja esillepano ylipäätään. Linkin takaa löytyy kyseisen puodin Facebook-sivu, josta löytyy jonkun verran kuvamateriaalia liikkeiden sisä- ja ulkopuolelta. Alla oleva kuva on itse ottamani.


Sopiva korupuu löytyi jonkun ajan kuluttua netin syövereistä. Muovisiakin kivannäköisiä oli tarjolla, mutta halusin vähän tukevamman ja noh, mahdollisesti kestävämmän. Omani on siis kermanvalkoiseksi maalattua metallia x. Ja siinä on lintuja, lehtiä nappikorvakoruille ja mukavasti tilaa muillekin koruille.


Joku ehkä muistaa Lala Italiasta ostetun perhoskaulakorun jostain aiemmasta postauksesta, mutta riikinkukot ovat tuoreempaa tavaraa, kotoisasti Glitteristä tai Accessorizesta, ei muista. Alkuperäisten koukkujen tilalle olen vaihtanut hopeiset koukut.


Myös Pusheen ollee tuttu monille blogini vasemmasta sivupalkistakin, mutta tämä kaulakorukin on vilahtanut täällä. Valitettavasti ketju napsahti poikki, ja odottaa vielä korjausta. Toisaalta kyllä riipuksen voisi suoriltaan vaihtaa ehjään ketjuun.


Pyöreät kristallinappikorvikset ovat Lalasta, sulkakorvikset tänä keväänä ostettu Glitteristä tai Accessorizesta, ja täällä aiemminkin esitelty rannekoru Ragdollin korublogista ostettu ja edelleen suosikkirannekoru Thomas Sabon Charm Club-papuketjutsydeemin lisäksi.


 Korupuun juurella olevassa säilytyskuppiosassa pidän moninaisia Guessin strassisydänkualakoruja.. Kröhöm, minulla saattaa olla lievä ongelma strassisydämiin liittyen, mutta nämä saavat jäädä viimeisiksi.. Ainakin toistaiseksi.


4 kommenttia:

 1. Onpa kaunis korupuu! Ja ihana Pusheen. <3

  VastaaPoista
 2. Hei, sattumalta eksyin googlen kuvahaun kautta blogiisi. Mistähän mahdoit kyseisen korupuun löytää? Moinen olisi joululahjaksi hakusessa ja oikein kivaa ei vielä toistaiseksi ole kohdalle osunut.

  VastaaPoista
 3. Paula: Korupuu on ostettu tuollaisesta vähän Etsyn tyyppisestä paikasta, notonthehighstreet.comista. Koitin etsiä myyjää, jolta itse ostin, mutta en löytänyt kuin tämän http://www.notonthehighstreet.com/lisaangelhomewareandgifts/product/flowery-earring-jewellery-stand-with-birds

  Postikuluista en tuon myyjän kohdalla osaa sanoa, mutta erimyyjältä tilatessa koko hoidon hinnaksi tuli n. 35€. Myös samantyyppisiä löytyy ainakin ebaysta, varmastikin etsystä ja luultavasti muualtakin, esimerkiksi hakusanalla "bird jewelry tree". Toivottavasti tästä oli edes vähän apua etsintään! :)

  Suvi: Kiitos :3

  Sissi: On se :)

  VastaaPoista