torstai 21. kesäkuuta 2012

Paras meikkipuuteri?

Tästä kyseisestä parhaasta ovat muutamat kokeneet kosmebloggaajat jo kirjoitelleet ylistyksiä aikoja sitten, mutta itse uskaltauduin tutustumaan vasta jokunen aika sitten tähän tuotteeseen. Olen vannoutunut mineraalipohjan ystävä jo kolmatta vuotta, mutta välillä tuntuu, että on vaan saatava naama kuosiin nopeammin ja helpommin. Mineraalipohjan kanssa voi vierähtää kuitenkin useampi minuutti, riippuen siitä, kuinka paljon tarvitsee/haluaa kerrostaa jne.. Lily Lolon mineraalipohja jää jokatapauksessa käyttöön, mutta tämä on ollut oiva apu kiire-aamuina ja reissussa ollessa.


Omani ostin sävyssä 01 fair, koska olen melkolailla vaaleahipiäinen.. Voi olla, että kesäksi olisi kannattanut ottaa 02, mutta eiköhän tämä menettele. Tällä tosiaan tulee hyvin luonnollisen näköinen lopputulos, vaikka onkin hieman matta. Ei kuitenkaan sellainen ällöpuuterijauhoinen, niinkuin joillain muilla meikkipuutereilla saa helposti aikaan.. Hyvin hienojakoinen ja tasaisesti levittyvä tapaus siis.


Itse rasia on vaan niin hupaisa ulkomuodoltaan, tai lähinnä väritykseltään. En ihan ymmärrä, miksi tämän pitää näyttää siltä, miltä se näyttää. Eli tuollaiselta viherkirjavalta wannabemarmoroidulta..? Olis vaikka edes musta tai harmaa, niin olisi jo paljon esteettisempi ulkonäkö. Muovikotelo myös tuntuu muutenkin vähän epäjämerältä ja natisevalta, muovia kun on. Toisaalta monet Diorin rasiat ovat paljon napakamman oloisia ja epänatisevia, vaikka muovia ovat nekin. Noh, kuten Ostolakossa-Virvekin sanoi, sisältö ratkaisee.Meikkipuuterin alta löytyy myös tuollainen litteänleveä sivellin, jollaisen olen yleensä mieltänyt poskipunan levittämiseen, mutta pienen harjoittelun jälkeen sain tämänkin juonesta kiinni. Toimiva sivellin, jolla saa hyvää jälkeä aikaan. Ehkä itse kallistun silti mieluiten "tavallisen" skunkin tai vastaavan suuntaan, koska olen niin tottunut unelmanpehmeään Ecotoolsin kabukiini. Ei sillä, tämäkin on aivan pehmeä, mutta muoto hämmentää noviisia. Meikkipuuterin hinta on hitsin suolainen, jotain päälle 41 euroa Emotionista.. Kallein meikkipuuterini ever, mutta kyllä se on sen arvoinen. Ehkä silti mieluummin ostan tax freestä seuraavan kerran :D

7 kommenttia:

 1. Mä oon kans tykästynyt tuohon, mulla on väri 2 ja oon ihan valkonaama kesät talvet. Cliniquen myyntiedustaja testas sen värin mulle, kun muuten olisin itse kyllä valinnut vaaleimman :) Piti ystävän pyytää tuomaan laivalta sellainen, mutta siellä oli kesällä vain värit 3 ja 4. Arvaa ketuttiko!! Eivät taida tietää, ettei kaikki rusketu ;)

  VastaaPoista
 2. Mia: Nyt oon reissussa viikon tesmaillut, ja tämä 1 fair vaikuttaisi juuri passelilta kuitenkin. Minäkään en ikinä vaan rusketu, vaikka mikä ois.

  VastaaPoista
 3. Hyvä =) En mä sillä, että olisin epäillyt ettei ole sulle oikea se ykkönen :) Hämmästyin vaan omalla kohdallani, ettei täytynyt ottaa sitä ihan vaaleinta, kun monilla merkeillä vaaleinkin on liian tumma :) Snif, mulla alkaa jo pohja häämöttää puuterissa :(

  VastaaPoista
 4. Mia: En minä sitä, itsekin siis pohdin tuossa tekstissä olisiko pitänyt ottaa kakkonen.. Mutta kun ei rusketu, niin ei :D Voisi kyllä sitä sävyä 2 käydä testaamassa, että onko se millainen omalla iholla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja olen kyllä ihan samaa mieltä tuosta, että useimmilla merkeillä vaaleinkin on ihan liian tumma, pyh! Kuulemma Aasian markkinoilla samoista tuotteista on vaaleampiakin sävyjä, kun siellä porukka haluaa olla vaaleampia kuin ovatkaan.. Kun täällä taas monet tuntuvat haluavan olla tummempia.

   Poista
 5. Kuinka paljon tämä maksaa ja mistä sitä saa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuten postauksessakin mainitsin, niin Emotionista ja hinta päälle 41€.

   Cliniqueta saa myös muista kemikalioista, esim. Stockmann beautyistä, Sokoksen kauneusosastolta jne.

   Poista