maanantai 8. lokakuuta 2012

True Disco Love


Otsikossa olisi loogisuuden ylläpitämiseksi pitänyt olla vielä sana "Inferno", mutta jätin sen nyt pois... :D

Pääosassa siis Models Ownin Mirrorball-kokoelman Disco Inferno ja ehkä vähäsen nimettömässä DI:n päällä Daring Digitsin True Love. Nimettömässä pohjalla Kikon 328 Grigio, muissa ChG:n Second-Hand Silk. Valaistus ah niin tunnelmallinen keltasävyinen energiansäästölamppu. Tähän on kyllä mahdollisestikin tulossa muutos, tilasin tämän yksiömme olo-/työ-/makuuhuoneen kattovalaisimeen toivon mukaan kunnon täysspektrisen päivänvalolampun. Ei ole kyllä vielä saapunut, mutta kohta jo pitäisi.

Disco Infernosta löytyy kultaisia epäsäännöllisiä glitterpalasia, pienehköä ja ihan pienenpientä kuparista hex-glitteriä ja kokoluokaltaan niiden välissä olevaa vihreää hexiä, kaiken kukkuraksi lakassa on vielä neliömäistä hologlitteriä, jota ei kyllä kuvista pahemmin huomaa. Pullossa yksinään tämä tuo minulle mieleen lähinnä joulun, mutta tällaisiin epäjouluisiin väreihin yhdistettynä toimii kyllä ihan kivasti.

True Lovessa on kahdenkokoista kultaista hexiä, pienempi näyttää jostain syystä myös holoisalta.. Ja kirsikkana kakun päällä tietysti noita punaisia sydämiä, joita kyllä hiukan pitää onkia mutta asettuvat aika nätisti kynnelle.


Seuraavana päivänä kuvasin kynnet vielä miellyttävän kolkossa sateisen päivän valaistuksessa. Mukavasti yön aikana ehtivät hiukan lakkaukset ruttaantuakin, mutta näinhän täällä käy...

Swatchasin aavistuksen myöhäisesti kaikki Mirrorball-lakat kiekolle, ja oli tavallaan hassua huomata, että kolmessa (Boogie Nights, Freak Out! ja Dancing Queenissa) on samaa sinistä hex-glitteriä muunmuassa, ja toisissa kolmessa (Boogie Nights, Freak Out! ja Hot Stuff) on samaa pinkkiä pienehkö hexiä. Hirveän merkittävä tieto, mutta onpahan lisää täyteinformaatiota intterneteissä :D. Siis tokihan nämä lakat ovat silti muutoin aivan erinäköisiä, kaikissa taitaa olla neljää erikokoista, -väristä ja -mallista glitteriä kaikkiaan.

Hot Stuff, Boogie Nights, Freak Out, Dancing Queen ja Disco Inferno.

(Pakko vielä mainita, että Dancing Queenissa ja Freak Out!:ssa on myös sama epäsäännöllinen glitterkappale.... :D)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti