keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Pimping Agent Lavender pt.1 + Inspiration


Tuli käytettyä Agenttia pari päivää peräjälkeen, siitä otsikko, jolle jatkoa seuraa. Lakkoina siis ChG:n Agent Lavender, Daring Digitsin Before Color + Essencen Evil Queen (taas) ja sänkkärin jellynä Flormarin 319.

Kaikki kuvat otettu vaihteeksi salamalla. Alla vielä Agentti ylhäisessä yksinäisyydessään, ilman koristeluja tai päällyslakkaa. Kaksi kerrosta riitti peittämään nämä tyngät, koostumus on hyvä.


Hyvin tykättävä lakka tuo DD:n Before Color. Vaikka glitterit joutuukin yleensä poimimaan ja asettelemaan esimerkiksi appelsiinipuutikulla yksitellen kynsille, on se vaan sen arvoinen.Niistä joskus aiemmin mainitsemistani uusista kuvioista taas sen verran, että meikän blogi on siis mukana tuossa Indiedays Inspirationissa, mistä osa onkin varmasti jo kuullut muista mukana olevista blogeista. Itse olen nyt vähän jälkijunassa. Nyt lukijoilla on mahdollisuus päästä kurkistamaan uutta Inspiration-sivustoa täältä, ja pistämällä meiliosoitteen tuonne säpo-kenttään saatte tunnarit beta-versioon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti