maanantai 29. lokakuuta 2012

The Man with the Golden Gun


Olisin halunnut pistää tähän vielä jonkun messevän kuvan samannimisestä elokuvasta, mutta siitä olisi voinut tulla sanomista. Joten lakkakuvat saavat luvan riittää.

JA muuten! Indiedays Inspiration on vihdoin ja viimein avattu! Kliketi klik blogeja selailemaan!


Onkohan muuten liian kliseistä sanoa, että tämä lakka on kuin koru itsessäänki ja yksinäänkin?


Ensimmäisellä kerralla yhdistin kultaflakien pelkkään violettiin, mutta siitä ei ole järkeviä kuvatodisteita. Hyvien kuvausolosuhteiden ilmaannuttua lakkaukset olivat jo sen verran kuluneet, että tein uudet...Ei ihan kauheasti kirvellyt poistaa kultaa kynsiltä, ihan vähän vaan...

Vasemmalta oikealle: Kiko 389 Lattementa, Kiko 292 Uva Chiaro, ChG Second-Hand Silk, Kiko 341 Verde Cobalto.


Viimeisenä vähän close-uppia kultahippusista. Ylväimmältä tämä kultaflakie näyttää ehkäpä tummempien lakkojen kanssa, kuten vaikkapa tuohon violettiin ja petroolinväriseen yhdistettynä. Näyttävä tämä on kyllä näiden vaaleampienkin kanssa, aika söpö tavallaan. 

Kultaflkaiet näyttävät kolmiulotteisilta, mutta kynttä kokeillessa tuntuvat ihan sileiltä,eli eivät jää törröttämän ikävästi. Jotenkin jännästi kultahippuset myös näyttävät hämärämmässäkin heijastavat voimakkaasti valoa, ikään kuin "glowing from within". Monen mielestä tällaiset kultalakat ovat varmastikin turhinta turhuuttaj a turhamaisuuden esilletuontia. Niin minunkin mielestäni, mutta silti tämä oli saatava. Hinta oli hyvin suolainen (ostin tämän pakettina ebaysta hintaan 40€ OPI Skyfall-lakan kanssa, jonka myin.), mutta sitä varten on kesätyöpalkat jne.. :D


Kultaflakieita on ilmestynyt myös muilta merkeiltä, toinen tunnetumpaa linjaa edustava lienee Zoyan Gilty Pleasures-setti, jossa 18K kultaflakien lisäksi musta ja valkoinen kynsilakka. Tämäkin setti on nähtävästi limited edition.

Edullisemmin kultaflakiensa saa tiettävästi lähiaikoina Ninja Polishilta samannimisen lakkamerkin alta, kokoelman nimi on Gold Wasser. Kokoelmaan kuuluu kaksi lakkaa, The Midas Touch (24K keltakultaflakie) ja He Went to Jarred (12K valkokultaflakie). Hinta per lakka on $15. Ajattelin ehkäpä mahdollisesti hommata ainakin tuon valkokultaflakien (mitä sitä peittelemään harakka-ominaisuutta tässä vaiheessa..), olisi myös kiva verrata tuota keltakultaa tähän OPIn omaan.

Myöntääkö kukaan muu retkahtaneensa kullan kimallukseen? Anybody?

Nobody..? ;)

10 kommenttia:

 1. Siis WAU! Mistä oot tän hankkinut? Maksoiko paljonkin? :P

  VastaaPoista
 2. Sonne: ;D

  Tiia Minttu: Postauksessa mainitsin ohimennen ebaysta settinä toisen lakan kanssa, yhteensä tulivat maksamaan 40€ :) Loppuun kirjoittelin vähän noista dupeista :)

  Mimosa: Arvasiin ;)

  VastaaPoista
 3. WOW!
  TOI PUTELI JO ITSESSÄÄN .... KOMIA ON !

  VastaaPoista
 4. Wau:O en kyllä itse raaskisi maksaa noin paljoa lakasta;( ehkä joskus:D

  VastaaPoista
 5. MAARIT: On se :)

  Lunalii: Joo.. ehkä ne poistetut lakat päätyy joskus takaisin ööm.. maaperään? :D

  Kati: Hehe, en miekään vielä siun ikäisenä, mutta lähes 10v vanhempana kyllä ;D

  VastaaPoista
 6. Uuh. On tää kyllä niiiiiiiin hieno mutta perskuta kun on kallis:/

  VastaaPoista
 7. Tekis niin mieli mutta en tiiä antaako budjetti myöte.. :S

  VastaaPoista