keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Hello, sailor

Ennen tämän postauksen otsikointia erehdyin googlaamaan otsikon fraasille muodostuneen merkityksen, eikä se tunnukaan enää niin kovin hyvältä otsikkoidealta... Mutta eipä tässä nyt täysin pipo tiukalla olla. Intouduin sinisistä lakoistani, keväästä, vintagemekoista ja merihenkisyydestä selaillessani ebayn ihmemaailmaa, ja sitten maalailin ja leimailin itselleni seuraavat kynnet.


Pohjalla Essien Mesmerize, leimaukset Charming Nails-laatasta valkoisella Konad-lakalla ja punaiset minikokoiset strassit Swarovskin (BornPrettystä). Päällä Seche Vite.


Taas vaihteeksi olen ollut sairaslomalla, kumma kun ei voi nyt pysyä terveenä kuukauttakaan. Mutta eiköhän tämä tästä. Pitäisi vaan kyetä lukemaan tällä viikolla tekemättä jääneisiin kokeisiin, kipeänä ollessa aivot tuntuvat tyhjenevän, ja se ei ole niin kovin motivoivaa. Nyt on päässyt jo uloskin rullailemaan parisen viikkoa, mutta en vielä ole saikuiltani päässyt itse rullamaan ollenkaan. Kunpa olisi hyvät säät ja kuivat tiet vielä pitkään..!



Kynnetkin on ihan yhtä nysät kuin kuukausi ja kaksikin sitten, ei juurikaan muutosta parempaan. Tai no, ehkä osa kynsistä on jo hiukan terveemmän oloiset, mutta ikävä on jotain vuoden takaisia kynsiä. Tosin no, nyt kun nopeasti vilkaisin vuoden takaisia kynsiä, niin silloinkin etu- ja keskisormen kynnet olivat ihan pilipalit. Pitää vissiin ruveta harkitsemaan jotain biosculptureita :P

3 kommenttia:

  1. Haa, lakka näyttää ihan Models Ownin True Bluelta, ihan samanvärinen! :D

    VastaaPoista
  2. Tämmöinen tunnsutus ois mulla, jos et ole vielä saanut: http://korkokengiss.blogspot.com/2012/04/versatile-blogger.html

    VastaaPoista
  3. Nora: On kyllä hyvin samanoloinen, mitä itsekin olen nähnyt :)

    Niniane: Kiitos! En muista olenko saanut, mutta huomioitu on! :)

    VastaaPoista