maanantai 16. toukokuuta 2011

NY RILLATAA + Mavala Lamé Gold :D

Suomi tuli, näki ja voitti. Ei jääkiekko ole kiinnostanut vuosiin kauheasti, mutta nyt se mielenkiinto kummasti taas nosti päätään ainakin yhdeksi illaksi. Eli jeejee ja sitä rataa.

Voiton kunniaksi ostin jo etukäteen (näen tulevaisuuteen...) Prismasta alennuksesta Mavalan Lamé Gold-lakan, kalpea kultainen ja hiukan hiekkainen, pienen pienellä punertavalla ja vihertävällä helmiäisellä. Näkyy valossa etenkin oikein hyvin tuo punainen hommeli. Peittää 90% kahdella kerroksella, kolmella täysi peittävyys. Hyvä koostumus, kuivuu nopsaan.



Kyllästyin peruskiiltävyyteen noin kahdessa minuutissa, joten kaivoin esiin paksuuntuneen Essien mattalakan ja niinpä kiiltävästä tuli himmeän satiininen (ja punainen helmiäinen katosi tiehensä).



Kuvien tummuuserot johtuvat puhtaasti siitä, että keksin ruveta muuttelemaan kameran asetuksia kesken kaiken. Sävy oikein molemmissa, tummuusaste jotain kahden ylläolevan kuvan välimaastosta. Sry, no can do.

Haluaisin muuten kovasti järjestää teemallisen kynsikilpailun, teema olisi sellainen, joka sattuu koskettamaan elämääni lähitulevaisuudessa kovasti, ja haluan vain törkiästi käyttää muiden kekseliäisyyttä hyväkseni... :D En tosin tiedä, millä verukkeella kilpailun järjestäisin, kun ei ole mitään vuotisbileitä tai lukijamääräpyöreitä saavutettuna. Ehkä mietin asiaa vielä pari viikkoa, ennenkuin häpäisen itseni kynsiblogien maailmassa järjestämällä järjettömän kynsikoristuskilpailun.

Edit: Oli pakko vaihtaa ensimmäinen kuva valotuksellisesti ja keltaisuudellisesti oikeammannäköiseen.

torstai 12. toukokuuta 2011

Maistiaisia Nailetc-saaliista

Tilasin yhdeksän lakkaa, mutta sain vain kahdeksan, kun CG:n Preppy Pinkiä ei ollutkaan varastossa. Toisaalta ei kyllä haittaa, näin jälkeenpäin se ei ollutkaan niin kivannäköinen swatcheissa mitä se oli vielä pari viikkoa sitten. Nopeasti se mieli muuttuu. Ja saapahan sitten sen olemattoman lakan hinnan hyvityksenä. Tosin sellainen negatiivinen juttu, että tilaamani Essien Eternal Optimistin tilalle oli ilmeisesti vahingossa törkätty Luscious Lips. Ei siinä mitään tavallaan, molemmat nudelakkoja mutta täysin eri sävyisiä ja peittokykyisiä. Jotta noottia meni tästä Nailetc:lle.

Näin joskus jonkun blogissa tämän Zoyan herkullisen punaisen lakan, ja pakkohan se oli saada. Tykkään kovasti kirkkaanpunaisesta kynsillä ja huulissa, ihana 50-luku fiilis niistä välittyy. Siinä toisessa blogissa tätä kuvailtiin täydelliseksi punaiseksi, ja sitä tämä kyllä on. Levittyy ihanan pehmeästi, koostumus hiukan jellymäinen, mutta silti yhdellä kerroksella saa 99% peittävän lopputuloksen.Kyseessä siis Zoyan 2011 kesäkokoelman Sooki. (ja meitsille tulee tästä nimestä mieleen jatkuvasti True Bloodin Sookie :D)



 Toinen, jota piti heti päästä kokeilemaan oli Essien 2009 neonkesäkokoelmasta Punchy Pink. Vaalea neonpinkki creme, kuivuu suht mattapintaiseksi, mutta pikakuivattajalla saa tietysti kunnon kiillon.

Intouduinpa lueskelemaan kamerani manuaalia näin 4 vuoden yhteiselon jälkeen, ja löysin aika näppäriä ja ihan toimiaviakin niksejä, joiden avulla sain neonvärit toistumaan aika kivasti. Vähän säätämistä ja turhautunutta huokailua se vaati, mutta itse olen ainakin tyytyväinen päivän kameraoppiannokseen ja sen tuloksiin :D

Ilman salamaa.
Salaman kanssa.

Viime viikolla jonain kauniina päivänä intouduin värikkäästä ranskiksesta tämän postauksen takia. Tein perässä, ainakin melkein. Ei siinä mitään, että kynteni ovat erimittaiset ja kuvakin on aika mielenkiintoinen.


Lakkoina Essie - Mint Candy Apple + Orly - Cashmere Cardigan.

keskiviikko 11. toukokuuta 2011

Mavala Miami

Pari viikkoa sitten annoin kodin hyljätylle Mavalalle, joka on vähän tummempi vaaleanpunainen creme  hiuksenhienolla sinivioletilla flashilla. Näkyy etenkin pullossa auringonvalossa hyvin. Kynsillä efekti on hillitympi, mutta tarkemmalla tarkastelulla näkyy, ja oikeastaan se antaa lakalle hieman sinertävän yleisilmeen.



Koristeena Konadin glitteriset ruusutarrat (ostettu iänaikaa sitten nelly.comista) ja Girls With Attituden ötiäistarra (myös nelly.comista aikoja sitten). Tykkään itseasiassa todella paljon tästä sävystä ja siitä miltä se näyttää omilla kynsilläni. Laadussakaan ei ole moittimista, koostumus on sopivan ohut ja kahdella kerroksella sain peittävää jälkeä. Kuva tosin on otettu vasta pari päivää lakkaamisesta, joten kärjet ovat hiukan kuluneet ja etusormen lakkakerros repeillytkin, kun olen ahkeroinut parvekepuutarhassani.

Tänään postisetä toi pari viikkoa sitten Lazy Dynamiten .Nekun. innoittamana tulille pistämäni Fyrinnae-tilauksen. Yritin innostuneesti ja kovasti swatchata ne, sekä vuosi sitten tilaamani Morgana Minerals-luomarit (nyk. Morgana Cryptoria), mutta minä onneton en saanut aikaseksi kuin seuraavanlaisia "tasokkaita" kuvia (kaikki swatchattu TF:n Shadow Insurancen päälle):


Morgana Minerals

Vasemmalta oikealle, ylhäältä alas: Violet Rose, Burgundy Rose, Warped, Potion ja eniten oikealla Mischievous. Mutta eipä siinä, yhtäkään omistamistani MM-luomareista ei ole enää myytävänä Morgana Cryptorialla, ei ainakaan samalla nimellä, vaikka jotain aika samannäköisiä siellä olikin.

Fyrinnae.




Ylhäältä alas, vas->oik:

Marshmallow Puffs: Täydellinen satiininen valkoinen, levittyy tasaisesti ja koostumus on paras mitä olen valkoisista kokeillut. Saa todella päittävää jälkeä jos haluaa.

Pure Sugar: :Nekun. innoittamana tämän hommasin, ja se on juuri niin ihana, kuin mitä olin ymmärtänytkin; tasaisesti levittyvä upea helmiäisvalkoinen.

Jade Ghost: vaalea mintunhohtoinen. Aika kivan kombon tein tällä ja Montalivetilla, jotenkin todella jännä yhdistelmä.

Pyromantica Erotica: voimakas oranssi, tai enemmänkin terra, jossa vaaleanvihertävää pientä hippusta, joka levitettäessä näkyy joissain kuvakulmissa vaaleanvihreänä flashinä (onko tähän parempaakaan sanaa?). Kuvassa se nyt ei tietenkään näy, mutta oikein erikoinen ja hieno väri jokatapauksessa.

Montalivet: vaaleahko, lämmin kullanhohtoinen beige. Ei ehkä hirveän erikoinen väri, mutta koostumus erinomainen. Hyvä arkimeikissäkin (Jos on noin niinkuin eri beigen ja ruskean sävyjen ystävä).

Gilded Wings: Erittäin syvä pronssinen kulta (tai kultainen pronssi..?). Tämä oli ainut jonka tilasin täysikokoisena, koska minulla on heikko kohta mitä tulee kullanhohtoisiin luomiväreihin.. krhhm.

Cupcake Sprinkles: Taas yksi iso suosikki, vaalean haalea lila vaalaeanvihreällä ja -sinisellä shimmerillä.

Faerie Glamour:  Tummahko sinivioletti pinkillä pienenpienellä glitterillä ja sinisellä shimmerillä. Nappivalinta violetinystävälle myös.

Sennyo: Punavioletti reilulla kimalteella, tämä on vähän erilainen kuin odotin, mutta hieno silti.

Vielä neljä sävyä olisi kokonaan swatchaamatta, ja nämäkin tekisi mieli tehdä huomenna uudestaan mutta ei kai maailma pariin huonoon swatchailuun kaadu. Ei taida olla sitä meikäläisen ominta alaa.