sunnuntai 23. tammikuuta 2011

Vannomatta paras

Meni sitten vähän pidempään, kuin pari päivää seuraavan tekstin julkaisuun.. Aina kun sitä lupailee jotain turhan tarkasti, niin takuulla suunnitelmat muuttuvat eikä mistään tule mitään.


Jokatapauksessa, vietin muutama päivä sitten kaverieni kanssa kynsikoristeluiltaa, jossa sain kivasti lakattua ja koristeltua kaikkien kynnet. Valitettavasti kuvamateriaalia en toistaiseksi kehtaa edes kaverieni kynsistä julkaista. Tässä  kuitenkin omat kynteni parin kuukauden takaa. Tuolloin pituutta oli ihan kivasti, mutta etu- ja keskisormien kynnet olivat tynkinä jatkuvan liuskoittumisen takia.


Kuvat on huiman tarkkoja (Not), ja näköjään lakkauskin on vähän niinku sinnepäin.. Tuohon lakkausmalliin sain idean jostain toisesta kynsiblogista, en vaan valitettavasti muista mistä.


Lakkoina Mavalan 53 London, OPIn Golden Rules! ja koristelussa marketista ostetun Kiss-merkkisen koristelulakkasetin valkoinen. Pilkut tehty ihan rehdisti dotting toolilla.


Karkkipäivän Sannin kaltaisena tilastointoilijana menin tuossa joku aika sitten liittämään blogini Google Analyticsiin, ja odottelen nyt innolla ensimmäistä kirjautuvaa tapahtumaa, hoho :D.Ps.
Nimimerkkini vaihtui Nekusta Melliksi blogin aloittamisen takia, koska blogimaailmassa on jo pidempään seikkaillut toinenkin Nekku-nimimerkkiä käyttävä :).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti