maanantai 24. tammikuuta 2011

Lohkeamispiste

Eilen oli sitten niin jännä päivä, että päätin teloa käteni seinään vahingossa, jonka myötä vasemman keskisormen kynnesta lohkesi erittäin kivuliaalla tavalla hyvin pieni palanen. Lohkeaman takia kynttä piti lyhentääkin jonkun verran.Vähän ärsyttää, että jostain syystä onnistun vaaleilla lakoilla lakattaessa saamaan lakkauksiin jotain pieniä mustia haituvia. Tai silloin ne vain näkyvät. Ärsyttävää silti. Lakkauksessa käytetty Color Clubin Vintage Couturea, joka on jostain syystä aivan surkea levittää. Kärjet Color Clubin ranskiskärkilakalla, ja kuviot Konadin m57-laatasta.


Jonkun verran aikaa meni myös pienessä blogin ulkoasun hienosäädössä. Kummasti olivat vielä eilen ensimmäisen blogitekstini fontit heitetään arvalla-tyyliä... Sainpahan sitten senkin muokattua kuntoon, mutta toisessa tekstissä fontti onkin taas jännästi eri. Saas nähdä millä mysteerifontilla tämä postaus ilmestyy.Olen suorastaan huojentunut, kun eilen luin Charming Nailsin kabuki-postauksen. Meikkilaukustani löytyy nimittäin full coverage- että flawless face-kabukit, joista jälkimmäisestä tuli hellävaraisen ensipesun jälkeen löysä ja lörppänä, täysin hyödytön mineraalipohjailuun. Luulin pitkään tehneeni jotain todella väärin pesun yhteydessä (ehkä jopa seonneeni), mutta vika taitanee sittenkin olla kabukissa. Ensinmainittua fc-kabukia en ole uskaltautunut pesemään vielä.

Kuvasta ei selviä riittävän todenmukaisesti, miten lässähtänyt ja levinnyt vasemmanpuoleinen kabuki oikeasti onkaan. Kun yritän levittää mineraalipohjaa, kabuki vain läjähtää löysästi naamaa vasten :D

Taidan itsekin siirtyä jonkun muun merkin kabukiin piakkoin, tällä hetkellä kärjessä Ecotoolsin ja Lily Lolon bukit. Mikähän on maailman paras kabuki? (Pehmeäharjaksinen, mutta jämäkkä ja tiheä sen olla pitää. Ja kestävä.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti