torstai 20. tammikuuta 2011

Alkajaisiksi

Olen jo pidemmän aikaa haudutellut päässäni ajatusta oman blogin "perustamisesta". Mielessä ovat pyörineet lähinnä tyyli- ja kosmetiikka-aiheiset blogit, niiden aihealueista olen kiinnostunut ja niitä luen muutenkin. Tyyliblogiin rohkeutta ei ihan riitä, mutta meikki- ja kynsiasiat tuntuvat omimmilta: lakattuja kynsiä uskaltaa esitellä kuvien kautta netissäkin, kun taas kasvojen ja vaatetettujen kokovartalokuvien julkaiseminen olisi turhan uhkarohkeaa omalla kohdallani.

Vielä viime vuoden toukokuussa kynteni näyttivät tältä:


Aika pelottavaa katseltavaa, kynsinauhoista kynsien tippeihin. Olin ollut toistakymmentä vuotta aktiivinen kynsienpureskelija…

Sitten juurikin toukokuussa kuvan ottamisen yhteydessä yritin tehdä päätöksen lopettamisesta. Aloin lakkailemaan kynsiä omasta mielestäni vaikka miten hienosti (todellisuudessa sen aikaiset lakkaukset näyttävät perin alkeellisilta..) ja opettelin olemaan purematta/nyrsimättä/repimättä niitä. Jossain vaiheessa hommasin liuskoittumista estävän lakan, sillä varsinkin alussa kynteni liuskoittuvat todella helposti.

Kynteni tänään (salamalla ja ilman):


Jonkinlaista muutosta siis havaittavissa :). Lakkaus ei omaan silmään näytäkään enää kuvissa niin kivalta, mitä se vielä ideana oli. Lakkana Models Ownin Jade Stone ja dotting toolilla tehdyt pilkut Color Clubin French Tipillä.

Inspiraationa lakkaukselle toimi ainakin kaukaisesti muutama päivä sitten henkkamaukasta ostamani suloinen fiftari-/old school-henkinen neuletakki. Haaleanvaalealla mintunvärisellä pohjalla puluja. Tai kyyhkyjä. Yleensä yritän vältellä hämästä ostelua tuotteiden halpuuden ja laadun puutteen takia... Mutta palataan asiaan joskus toiste. Tämä neule vaan oli niin ihana kuosiltaan ja tunnultaan, etten pystynyt jättämään sitä. Mistä muualta löytyisi tällaisia?Tervetuloa siis lueskelemaan ja katselemaan kuvia. Seuraava postaus tiedossa myöhemmin tänään tai  huomenna.
 

6 kommenttia:

 1. Hienot kynnet on! :D Kysyit sillon kerran blogissani millaista täällä U.A.E:ssä on asua, niin tässä nopee ja aikas lyhyt vastaus:

  Ekaks oli tosi ärsyttävää että piti pukeutuu olkapäät ja polvet peittäen, varsinkin kun lämpöä oli 53*C, tosi hiostava sää ja ei saanu juoda tai syödä mitään auringon-noususta auringon laskuun, koska oli ramadan. Onneks se sitte loppu...:'D Sitten siitä sopeuduin, kun muutettiin Al Ainiin, ja shoppailu on kuulunut joka päivän tapahtumiin.

  VastaaPoista
 2. Oi, kiitos kommentistasi! Olin jo onnistunut unohtamaan, että kysyinkään (minulla on verrattain aika huono muisti :P). Onneksi tulit muistuttamaan, löysin mukavasti taas tieni blogisi pariin, mikä on edelleen mielestäni oikein mukavaa luettavaa :)

  Kiva kuulla, että olet viihtynyt Emiraateissa alkuhankaluuksien jälkeen (voin vaan kuvitella syömiskiellon ärsyttävyyden ja kuumuuden yhdessä..) :)

  VastaaPoista
 3. Upea blogi.

  Pitänee seurailla siun kynsiseikkailuja aina sillon tällön jatkossakin.

  -J

  VastaaPoista
 4. Kiitos Melli ^^ Rupeenkin nyt lukemaan tätä sun blogia kun noin kauniisti sanoit mun blogista :)

  VastaaPoista
 5. KarzU: Kiitoksia myös sinulle :)

  VastaaPoista