maanantai 9. helmikuuta 2015

Fine china -kynnet

Hups, pääsi vierähtämään pieni hetki taas edellisestä postauksesta. Vähän alkanut tuntumaan bloggailu ja blogien seuraaminen nihkeältä muutenkin. Olen ehkä tässä seitsemän vuoden aikana, jona blogeja olen lukenut, ja kutakuinkin neljän oman blogivuoden aikana vähän muuttunut itsekin kiinnostuksenkohteiden lisäksi. En ole "kunnollisia" (lue: muita kuin yksivärisiä) kynsiä tehnyt muutamaan kuukauteen itselleni, ja kavereillekin vain muutamat. Sanotaanko näin, että alkusyksystä oli niin "mielenkiintoinen" kokemus toiselle henkilölle kynsien näpertämisestä, ettei muillekaan lakkaaminen ole enää huvittanut suuremmin.

Noh, turhasta pälätyksestä, koulusta ja muusta sählingistä huolimatta päätin tänään yrittää tehdä kynsiin jotain muutakin kuin mahdollisimman anteeksiantavaista nudelakkausta. Ja eihän sekään nyt putkeen mennyt :D

Aluksi en antanut lakan kuivua riittävästi, vaan menin auringonlaskun uhatessa tökkimään decalit melkein märille lakoille -> decalit tietysti lakan kutistuessa rypistyivät. Onneksi pikakuivattava korjasi tämän osin, mutta pikakuivattajakin on päässyt hiukan kuivahtamaan, ja näin ollen paksuuntumaan, joten kynsille jäi sitten sellaisia ohuita venyneitä seittimäisiä asioita, joita esim. sulatettu sokeri tuppaa tekemään kun pääsee liikaa kuivahtamaan (piparkakkutalojen kokoamiseen liittyen :D) No mutta, sellaiset niistä tuli, ja nuo Bluesean decalit toi välittömästi mieleen jotkut käsinmaalatut posliiniastiastot, joten sillä linjalla jatkoin lakkaa alle valitessakin.

Kynsissä käytin:

 • Trind Nail Repair
 • Gina Tricot White
 • Bluesea G082
 • Nutra Nail Speed Dry Top Coat

Edelleen kyllä innolla seuraan Instagrammin kautta suosikki(kynsi)blogeja, vaikka postauksia harvemmin ehdin nykyään lukea. Jotenkin vuosi pari sitten ei olisi millään uskonut, että blogit siirtyvät niin voimakkaasti IG:iin, mutta näköjään se kehitys vaan kehittyy. Mitähän seuraavaksi?

14 kommenttia:

 1. Kauniit kynnet (: Näyttää kyl ihan joltain käsinmaalatulta posliinilta :D

  VastaaPoista
 2. Tosi upeat! Tykkään tuollaisesta chinasta :)

  VastaaPoista
 3. Nää on kyllä ihanan hemppikset! Sopii hyvin tasaamaan mun AHS-mieltäni.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha hyvä :D toivottavasti AHS ei enää paina mieltä :DD

   Poista
 4. Kauniit :) mulle tuli heti astiasto mieleen kun näin kuvan.

  VastaaPoista
 5. Kauniit decalit, nimenomaan tulee tuo paljon puhuttu astiasto mieleen :)

  VastaaPoista
 6. Mummon teekupithan ne siinä, tosi somat:) Minä en halua, että blogit siirtyvät instaan, haluan lukea perinteisesti postauksia läppärin näytöltä enkä tihrustaa puhelimen pieneltä ruudulta. Niin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nehän ne, kiitos! En toivo itsekään, että kokonaan siirtyisivät. Mutta on mukava seurata myös instagramin kautta, etenkin nyt kun ei ole oikein aikaa eikä ehkä kiinnostustakaan just nyt selata "perinteisesti".

   Poista