torstai 22. elokuuta 2013

SensatioNail-kesäsävyjä + arvonta!

Sain testattavaksi SensatioNaililta kohta jo menneen kesäkauden sävyjä, sekä teille arvottavaksi yhden Starter Kitin (Pink Chiffon).

Uusissa Sensationailin led-uuneissa on hiukan timakampi ääni kuin itse vajaa vuosi sitten ostamassani, mutta, muuten aloituspakkauksen tuotteet ovat vajaa vuosi sitten tutuiksi tulleita esim. tästä Sensationailin esittelypostauksesta

Sain siis viisi kestolakkasävyä (ja kuudes tuli saamani aloituspakkauksen mukana), joista valitsin omille kynsille ensimmäisenä Babydoll Pinkin, joka on Sensationailin the ranskissävy. Merkillä on  tarjolla Suomessakin valkoinen White Lily -sävy, jolla saa sitten ranskislakkauksen kärjetkin tehtyä, kuten Sonnelassa täällä on varpaisiin tehty. Mie en tehnyt nyt tavallisella lakalla väliin ranskiskärkiä, koska kynnet ovat tosi lyhyessä kunnossa tällä hetkellä. Näyttää kuitenkin siistimmältä tuollainen hennon vaaleanpunainen ja kiiltävä, ehjä pinta kuin kärsinyt ja kellastunut oman kynnen paljas pinta.

Alla oleva kuva otettu pilvisellä säällä kolmantena päivänä lakkauksesta.




Yllä oleva kuva otettu aurinkoisella säällä toisena päivänä lakkauksesta.

Lakkaus ei siis ole toistaiseksi kärsinyt mitenkään, tosin vasemman etusormen lakkaus on kärjestä jälleen kulunut (aina, kaikkien lakkausten kanssa käy näin), koska näperrän jostain syystä kaikkea juuri tälläsormella + stressipureskelen :P.

Saamani sävyt ovat vasemmalta oikealle:  Island Oasis, Bubbly Champagne, Royal Ruby, Guilty Pleasure, Pink Chiffon ja Babydoll Pink. Astetta edustavammat kuvat näistä ja lopuistakin kesäsävyistä löytyy Sonnelasta.



Kun kynnet on hiukan taas saaneet pituutta, niin on kyllä ehdottomasti testattava tuota Island Oasista seuraavaksi! On livenä niin ihanan kirkas turkoosi, että voisin vaikka syödä sen.. eiku.

Kiva että Sensationaililta on tullut lisää sävyjä, ja olisi tosi mukava jos Suomessakin ilmestyisi jatkossa edes osa muistakin kokoelmasävyistä, esim. vastikään jenkeissä julkaistut Liquid Metal -sävyt. Tai kesäksi julkaistut Island Fever -kokoelman sävyt, joissa oli mm. aika upeannäköinen kimalteleva Ride the Wave ja kirkkaankeltainen Beat the Heat. Joitain sävyjä voi löytyä ebaysta, ja ostinkin itselleni Glitter effects -kokoelman hopeaglitterin. Voipi olla aika kiva esim. ranskiskärjissä, jos vielä saisin valkoisen geelilakan hommattua jostain.

Nyt kuitenkin arvontaan!



Arvonnan säännöt:

1. Osallistut arvontaan kertomalla kommenttikenttään lempisävysi Sensationailin geelilakoista (, kaikki Suomessa myytävät sävyt löytyvät täältä (voit myös valita sellaisenkin sävyn, jota ei Suomessa ole tarjolla, kutakuinkin kaikki muut sävyt löytyvät taas täältä) JA sähköpostiosoitteesi. Sinun ei tarvitse olla lukija osallistuaksesi :)

2. Arvonta päättyy 22.9 klo 23.59, arvon voittajan pikimmiten tämän jälkeen, ja ilmoitan voittajalle henkilökohtaisesti sähköpostitse sekä huutelen blogissa :). Jos voittaja ei ota viikkoon yhteyttä, arvon Starter Kitin (arvo n. 79€) seuraavalle.

Kannattaa myös käydä tykkäämässä joissain seuraavissa sivustoissa, niin saa tuoreeltaan tiedon uutuuksista ja muista kivoista jutuista :)

Sensationail Facebookissa
Sensationail Instagramissa
Sensationail Twitterissä

Ja onpa muuten Kynttä Pidempääkin nyt Facebookissa! :D

Onnea siis ja osallistukaahan ahkerasti! Arvonnasta saa vinkata muuallakin, joskin lisäarpoja en siitä jaa tällä erää.

sunnuntai 18. elokuuta 2013

Ensimmäinen teippimani


Tai no "ensimmäinen", jos mukaan ei lasketa reiänvahvitustarroilla sun muilla tekemiäni kynsikoristuksia. Kokeilin siis ensimmäistä kertaa ohutta koristeluteippiä, jonka avulla saadaan jänniä ja vähemmän jänniä kuvioita kynsille. Idea on suoraan The Nailasaurukselta, harmi vaan etteivät omat kynnet lyhyenä näytä ainakaan tällä hetkellä niin siisteiltä kuin innoittajallaan.

Lyhensin kaikki kynnet minimittaisiksi, koska etusormen kynsi otti ja raksahti TAAS poikki lähes keskeltä kynsipetiä, naminami.. Tuntuu ja näyttää todella miellyttävältä. No ei kyllä kovin. Mutta tällä mennään taas muutama viikko kunnes rapsahtaa taas.

Käytetyt lakat
  • Picture Polish Wisteria
  • Kiko 389 Lattementa
  • Color Club Sugarplum Fairy
  • Wet n Wild Ebony Hates Chris
  • Seche Vite
 Halusin molempien käsien kynnet kuviin asti, joten otin itselaukaisimella otoksen, jonka onnistumisesta voi olla vain yhtä mieltä....Tai muuten kiva, mutta taustan valinta olisi voinut olla parempikin, samoin käsien asento ja no, kaikki. Olisi voinut pyytää vaikka siippaa ottamaan kuvan tjtn.







lauantai 17. elokuuta 2013

Festarikynnet

Enpä ole vuosiin käynyt festareilla (muistaakseni 6 vuotta sitten viimeeksi kävin Tuskat sun muut läpi, ja sitten tuli stoppi), mutta pari viikkoa sitten poikkesin kaavasta ja menin yhteisen hyvän motivoimana järkkäröimään eräitä festivaaleja, ja tokihan tein kynnet sävy sävyyn festarien värien kanssa. Kikon keltaisella olen reilu vuosi sitten tehnyt myös nämä polka dot -kynnet.

Käytetyt lakat
  • Kiko 279
  • L'Oreal Confettis
  • Barry M Croc Effect musta
  • Seche Vite


Festit meni ihan kivasti, musiikki oli pääosin piinaavaa, mutta eipä sinne hauskaa tultukaan pitämään, tai pitämään musiikista. :D

tiistai 13. elokuuta 2013

9. Livbox (elokuu)


Tämän kuun Livbox saapui jo viime viikolla, jälleen kerran postin runtelemana.. :P Mutta kaikki tuotteet (5 kpl) olivat mukana matkassa kuitenkin.

Tällä kertaa Livboxin teemana oli itsensä hemmottelu/arjen juhla/joku semmoi.

Omassa paketissani oli seuraavat tuotteet:
Greenland Apple Body & Massage oil (täysikokoinen)
Vichy Purete Thermale -puhdistusvaahto (näyte)
Ahava Essential Day Moisturizer (näyte)
Bernard Cassiere Anti-Stress suklaakuorinta (näyte)
Burt's Bees -huulikiilto (täysikokoinen)

Vichyn puhdistusvaahto on tuttu jo ennestään, ja ihan hyvä tuote, joten mieluusti käytän  loppuun tämän. Burt's Beesin huulikiilto on vähän meh, koska huulikiiltoja on nyt vaan liikaa ja kesäkuun boksissakin taisi tulla se Cliniquen kiilto.. Suklaakuorintaa ehdin myös jo testata, ja ihanaltahan se tuoksui - melko samanlaiselta, kuin Kicksin oma yksittäispakattu suklaanaamio.

Greenlandin hieronta- ja vartaloöljy tuoksui myös aika hyvältä, joskin olisin ennemmin kelpuuttanut itselleni mangontuoksuisen, jota myös oli bokseissa liikkeellä. Olen kyllä jo pari niska-hartiahierontaa saanutkin nyt tämän siivittämänä, ja onhan se omalla tavallan miellyttävämpää öljyn kanssa kuin ilman.

Ahavan kosteusvoide oli taas hohhoijaa-sarjasta. Kuinkahan monta kosteusvoidetta Livboxeista on ehtinyt alle vuoden aikana tulla? :D Muistelisin, että aika monta. Menee siis jakoon, Advanced Levitationin Lauralle :).

Joillain oli bokseissa Vichyn sijaan Clarinsin puhdistusvaahto, ja ilmeisesti liikkeellä oli kahta kokoa: 20 ml ja 75 ml.. Melko reilua, Livbox... Oli kyllä jo saanut fb:n puolella aika roimasti palautetta tästä aiheesta, että toivottavasti nyt ottavat (jälleen kerran) opikseen. Heidän oma selityshän tähän oli "logistinen virhe". Ja tämä kertoo asiakkaille yhtään mitään? :D

Tämä oli toistaiseksi viimeinen Livboxini, vielä pari päivää aikaa miettiä huvittaako tilata vielä kerran.

Psst! Kestolakkausten ystäville olisi vielä tämän viikon ajan Sensationailin fb-sivuilla 10x Starter Kitin arvonta meneillään täällä!