sunnuntai 18. elokuuta 2013

Ensimmäinen teippimani


Tai no "ensimmäinen", jos mukaan ei lasketa reiänvahvitustarroilla sun muilla tekemiäni kynsikoristuksia. Kokeilin siis ensimmäistä kertaa ohutta koristeluteippiä, jonka avulla saadaan jänniä ja vähemmän jänniä kuvioita kynsille. Idea on suoraan The Nailasaurukselta, harmi vaan etteivät omat kynnet lyhyenä näytä ainakaan tällä hetkellä niin siisteiltä kuin innoittajallaan.

Lyhensin kaikki kynnet minimittaisiksi, koska etusormen kynsi otti ja raksahti TAAS poikki lähes keskeltä kynsipetiä, naminami.. Tuntuu ja näyttää todella miellyttävältä. No ei kyllä kovin. Mutta tällä mennään taas muutama viikko kunnes rapsahtaa taas.

Käytetyt lakat
 • Picture Polish Wisteria
 • Kiko 389 Lattementa
 • Color Club Sugarplum Fairy
 • Wet n Wild Ebony Hates Chris
 • Seche Vite
 Halusin molempien käsien kynnet kuviin asti, joten otin itselaukaisimella otoksen, jonka onnistumisesta voi olla vain yhtä mieltä....Tai muuten kiva, mutta taustan valinta olisi voinut olla parempikin, samoin käsien asento ja no, kaikki. Olisi voinut pyytää vaikka siippaa ottamaan kuvan tjtn.14 kommenttia:

 1. Ooh, tuo glitterlakka näyttää hyvältä tälläisissä ! :)

  VastaaPoista
 2. Munkin mielestä toi glitterlakka näyttää tosi upealta teippimanissa!

  VastaaPoista
 3. Minä en sitten koskaan onnistu teippimaneissa! Tarkasti oot siis kyllä saanut raidat maalattua. Ja tääkin lyhytkyntinen haikailee Nailasauruksen designien perään... ei vaan ihan samalta näytä omat taitelut :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No höh, miekin ihmettelin miten siististi teipit lähti, ei repaloitunut musta lakka tai irronneet alla olevat lakat. Saa nähdä onko yhtä hyvä tsägä ensi kerralla :D

   Poista
 4. Upeat! hienosti pomppaa värit tuolta :)

  VastaaPoista
 5. Kauniit! Erityisesti keskisormi on ihana (glitter... :D).

  VastaaPoista