tiistai 13. elokuuta 2013

9. Livbox (elokuu)


Tämän kuun Livbox saapui jo viime viikolla, jälleen kerran postin runtelemana.. :P Mutta kaikki tuotteet (5 kpl) olivat mukana matkassa kuitenkin.

Tällä kertaa Livboxin teemana oli itsensä hemmottelu/arjen juhla/joku semmoi.

Omassa paketissani oli seuraavat tuotteet:
Greenland Apple Body & Massage oil (täysikokoinen)
Vichy Purete Thermale -puhdistusvaahto (näyte)
Ahava Essential Day Moisturizer (näyte)
Bernard Cassiere Anti-Stress suklaakuorinta (näyte)
Burt's Bees -huulikiilto (täysikokoinen)

Vichyn puhdistusvaahto on tuttu jo ennestään, ja ihan hyvä tuote, joten mieluusti käytän  loppuun tämän. Burt's Beesin huulikiilto on vähän meh, koska huulikiiltoja on nyt vaan liikaa ja kesäkuun boksissakin taisi tulla se Cliniquen kiilto.. Suklaakuorintaa ehdin myös jo testata, ja ihanaltahan se tuoksui - melko samanlaiselta, kuin Kicksin oma yksittäispakattu suklaanaamio.

Greenlandin hieronta- ja vartaloöljy tuoksui myös aika hyvältä, joskin olisin ennemmin kelpuuttanut itselleni mangontuoksuisen, jota myös oli bokseissa liikkeellä. Olen kyllä jo pari niska-hartiahierontaa saanutkin nyt tämän siivittämänä, ja onhan se omalla tavallan miellyttävämpää öljyn kanssa kuin ilman.

Ahavan kosteusvoide oli taas hohhoijaa-sarjasta. Kuinkahan monta kosteusvoidetta Livboxeista on ehtinyt alle vuoden aikana tulla? :D Muistelisin, että aika monta. Menee siis jakoon, Advanced Levitationin Lauralle :).

Joillain oli bokseissa Vichyn sijaan Clarinsin puhdistusvaahto, ja ilmeisesti liikkeellä oli kahta kokoa: 20 ml ja 75 ml.. Melko reilua, Livbox... Oli kyllä jo saanut fb:n puolella aika roimasti palautetta tästä aiheesta, että toivottavasti nyt ottavat (jälleen kerran) opikseen. Heidän oma selityshän tähän oli "logistinen virhe". Ja tämä kertoo asiakkaille yhtään mitään? :D

Tämä oli toistaiseksi viimeinen Livboxini, vielä pari päivää aikaa miettiä huvittaako tilata vielä kerran.

Psst! Kestolakkausten ystäville olisi vielä tämän viikon ajan Sensationailin fb-sivuilla 10x Starter Kitin arvonta meneillään täällä!

1 kommentti:

  1. Kiitos postauksestasi! :)

    Tuo Clarinsin puhdistusvaahdon näyte aiheutti monille pahan mielen ja ihan ymmärrettävää se tietty on. Se ei ollut missään nimessä tarkoitus. Halusimme, että kaikki saavat kokeilla Clarinsin huipputuotetta. Siksi juurikin pienten näytekokojen loputtua, päätimme laittaa osalle tuota isompaa, että kaikki saavat tuotteen testiin. Koko Livboxin idea on, että aiakkaamme saavat kokeilla tuotteita, jotka ovat uusia ja ehkä ennalta tuntemattomia. Emme halua, että LivBoxin todellinen idea katoaa, kun aletaan vertailemaan näyteiden kokoja.

    Toivottavasti tulet uudelleen tilaajaksi :) Välillä on hyvä pitää breikki. Syyskuussa LivBoxissa on luvassa uutuuksia ja värikosmetiikkaakin!

    -Nelli / LivBox-tiimi

    VastaaPoista